Altcoin HaberleriTop 10

Ripple, CNBC tarafından hazırlanan listeye girdi

Sponsorlu İçerik

CNBC, 2020’nin 50 yıkıcı şirketleri listesini açıkladı. Liste 2012’de yayınlanmaya başladı ve CNBC tarafından belirtildiği gibi, siber güvenlik, eğitim, sağlık, lojistik, fintech’te yenilik yapan ve milyarder işletme haline gelen şirketleri gösteriyor.

Ripple, CNBC’nin listesinde 28’inci sırada yer aldı. Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse, şirketin başarısını kutladı ve Ripple ekibinden gurur duyduğunu söyledi. Ödeme çözümleri şirketi, mevcut ekonomik durumda bile büyümeye devam ediyor.

Seçilenler hakkında CNBC şunları söyledi;

2020’nin 50 yıkıcı şirketi listesini giren start-up’lar, daha önce hayal bile edilemeyecek şekilde değişen bir dünyanın merkez üssünde yer alıyor.”

RippleNet Cloud ödeme çözümü 17 yeni müşteriye ulaştı

Ripple, RippleNet Cloud çözümünü kullanmak için 5 yeni müşterinin eklendiğini duyurdu. Ripple tarafından yayınlanan bir belgeye göre, çözümlerini kullanan en yeni müşteriler BCRemit, Lulu International Exchange, SpotOn Money, OrbitRemit ve Topremit.

Tüm müşterileri; Azimo, Viamericas, MoneyNetInt, Pontual Money Service, MoneyGram, Worldcom Finance, TransPayGo, DeeMoney, Banco Rendimento, MoneyMatch, iRemit ve GMT. RippleNet Cloud çözümü, Mayıs ayındaki lansmanından bu yana toplamda 17 müşteriye ulaştı.

RippleNet Cloud yeni başlatılan bir çözüm. Bu ödeme çözümünün amacı, İsteğe Bağlı Likidite yoluyla banka hesaplarının ödemesini kolaylaştırmak. Ayrıca, RippleNet Cloud finansal kurumlar için RippleNet‘in entegrasyonunu ve yapılandırmasını hızlandırıyor. Brezilya bankası Banco Rendimento, RippleNet Cloud’a başarıyla geçen ilk bankaydı.

Ripple’ın CEO’su Brad Garlinghouse‘a göre şirket sadece bu yılın ilk birkaç ayında 28 yeni müşteriyle ortaklık kurdu. Buna ek olarak, Garlinghouse, diğer ödeme şirketlerinin coronavirüs pandemik krizi nedeniyle yüzde 40’lık bir düşüş gördüğünü, Ripple‘ın işlem hacmi açısından yüzde 80 büyüdüğünü söyledi.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu