Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple, COVID-19 Salgınıyla Mücadeleye Katıldı

Sponsorlu İçerik

Ripple, coronavirüs salgınıyla mücadele eden şirketler listesine dahil oldu. San Francisco merkezli Blockchain devi, kâr amacı gütmeyen Tipping Point Topluluk Vakfı‘na ve Silikon Vadisi Topluluk Vakfı‘na 200.000 $ bağış yaptığını açıkladı.

Ripple, dünya çapında 470.000’den fazla onaylanmış vakaya sahip olan ölümcül coronavirüsün yayılmasını önlemek için uzaktan çalışma eğiliminin bir parçası oldu. Ripple CEO‘su Brad Garlinghouse, şirketin ekibinin refahına öncelik verdiğini açıkça belirtti.

Bununla birlikte, Ripple bu zor zamanlarda müşterilerine destek olmaya devam ediyor. Dünya ekonomileri virüsle savaşmak için temelde tek tek kapanırken, Garlinghouse‘a göre dünya çapında para transferine büyük bir ihtiyaç var.

Diğer Şirketlerde Coronavirüs İle Mücadele Ediyor

Dünyanın önde gelen kripto para borsalarından Binance‘ın Blockchain tabanlı bağış platformu olan Binance Charity, ”Covıd’e Karşı Kripto” kampanyasını başlattı. Binance, 1 Milyon $ bağış yaptı ve toplamda da 5 Milyon $ toplamayı hedefliyor. Toplanan bağışlarla virüsten en çok etkilenen yerlere tıbbi ürünler alınacak.

12 Mart’ta İtalyan Kızılhaç, hastalıkla mücadele etmek için bir Bitcoin bağış toplama kampanyası başlattı. Haberimizin hazırlandığı sırada, 21.000 $ ‘dan fazla bağış toplamayı başardı ve bu da başlangıçtaki 10.000 $ hedefini geçti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu