Altcoin HaberleriDiğerleriManşetTop 10

Ripple CTO’su David Schwartz, hangi kripto paralara sahip?

Sponsorlu İçerik

Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu David Schwartz, XRP’nin yanı sıra birkaç kripto paraya da sahip olduğunu açıkladı.

XRP Ledger’in orijinal mimarlarından biri olan Schwartz, Bitcoin (BTC) ve XRP’nin kripto para portföyünün çoğunu temsil ettiğini belirtti. Ek olarak, daha az miktarda Ethereum (ETH) ve Basic Attention Token (BAT) sahibi olduğunu söyledi.

Basic Attention Token, açık kaynaklı, merkeziyetsiz blockchain tabanlı dijital reklam platformu için bir yardımcı programdır. Ethereum blockchain’i üzerine inşa edilen bir ERC-20 token’i olan BAT, sektördeki 43’üncü en büyük kripto para ve yaklaşık 387 milyon dolarlık bir piyasa değerine sahip. CoinMarketCap‘e göre, varlık Ağustos ayının ikinci yarısı boyunca 0.35 dolar ile 0.40 dolar civarında işlem görüyordu. Ancak o zamandan beri yaklaşık 0.26 dolara düştü. BAT ekosistemi ayrıca, kurumsal kontrolleri ve merkezi gücü bozmanın bir yolu olarak izlemeyi önleyen ve merkeziyetsizliği destekleyen açık kaynaklı bir web tarayıcısı olan Brave’i de içeriyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu