Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple, DeFi sektörüne girmeyi planlıyor

Sponsorlu İçerik

Ripple’ın CTO’su David Schwartz, şirketin hizmetlerini merkezi olmayan finans sektörüne (DeFi) genişletme planlarını açıkladı.

Ripple’ın CTO’su David Schwartz, BlockDown TV’ye verdiği röportajda, DeFi sektörüne girme planlarını açıkladı. Schwartz, Ripple’ın önümüzdeki 5 yıllık planlarının DeFi ile ilgili hizmetleri genişletmeyi içerdiğini söyledi.

”RippleNet, birden fazla hizmetle ayrılmaz bir platform haline gelecek”

DeFi sektörüne genişleme Ripple’ın diğer finansal hizmetlerin yanı sıra krediler ve yatırımlar sunmasına izin verecek. Amaç, RippleNet’i güvenli, hızlı ve sınır ötesi ödemelere ek olarak yukarıdaki hizmetleri sunabilecek entegre bir platform haline getirmek.

David Schwartz yaptığı açıklamada:

”RippleNet aracılığıyla başka hizmetler de sunmaya çalışıyoruz. Ripple’ın sahip olduğu eşsiz şeylerden biri, tüm bu finansal kurumların ve bankaların işlem akışında yazılımımız olması. Böylece yeni ürün veya hizmetleri DeFi alanında geliştirebiliriz. Bunu sunabiliriz.”

Schwartz, kripto para endüstrisindeki büyümenin Ripple’ın başarısı için öneminden bahsetti. Schwartz, kripto para endüstrisinin mevcut durumunu İnternet’in başlangıcıyla karşılaştırdı. Bu bağlamda, ödeme çözümleri şirketinin rakiplerinin başarısını da arzuladığını, çünkü bu Ripple’ın hedef pazarının inşasına ve büyümesine yol açacağını belirtti.

David Schwartz:

”Endüstrinin büyümesi için dans ediyoruz. Yani inşa ettiğimiz ürünleri kullanacak bir grup insan olacak. Sadece ürün ve hizmetleri geliştirmekle kalmıyor, aynı zamanda pazarı da (tüketiciler için) inşa ediyoruz.”

Bu, Ripple’ın birlikte çalışabilirlik yeteneklerini artırma çabalarıyla desteklenmekte. Şubat ayında Ripple’ın yatırım kolu Xpring, XRP ve ETH arasında bir köprü inşa etme çabalarını Ethereum geliştiricileriyle birleştireceğini açıkladı. Buna ek olarak, Ripple geçtiğimiz yıl finansal türevler piyasasında XRP’nin tanıtımını hazırlamak için Vega protokolüne yatırım yaptı. Ripple’ın stratejik büyüme direktörü Vanessa Pestritto yatırımın, şirketin Merkezi Olmayan Finansman’ın gelişimini artırma hedefinin bir parçası olduğunu söyledi.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu