Altcoin HaberleriTop 10

Ripple’ın ödeme yöntemi yeni bir kilometre taşına ulaştı!

Sponsorlu İçerik

Ripple’ın PayID’si, XRP cüzdanı Payburner’da en yaygın kullanılan ödeme yöntemi haline geldi.

Ripple’ın PayID teknolojisi yeni bir kilometre taşına ulaştı. Ripple ürün direktörü Craig DeWitt, Twitter üzerinden, Payburner olarak bilinen XRP cüzdanı ile PayID’nin en çok kullanılan ödeme yöntemi haline geldiğini duyurdu. Ripple’ın ürün direktörüne göre, ürünün Payburner’de piyasaya sürülmesinden bu yana 1.000’den fazla PayID yayınlandı. DeWitt, e-ticaret entegrasyonunun yakında geleceğini de bildirdi.

PayID, ücretsiz bir standart ile evrensel bir ödeme tanımlayıcısı olarak geliştirilmiş bir teknolojidir. Açık bir protokol olarak tasarlanan PayID, farklı ödeme ağları arasında birlikte çalışabilirliğe izin verir. Böylelikle PayID kullanıcıları, ödeme yaparken belirli bir formatta standartlaştırılmış bir adres kullanarak işlemlerini basitleştirilmiş olarak görürler.

Ayrıca, PayID, günümüzde geleneksel finansal sistemleriyle ödeme yaparken hesap numaralarının, çoklu platform gereksinimlerinin ve yönlendirme numaralarının yerini alır. Ripple’ın CTO’suna göre PayID, ödeme göndermeyi “e-posta göndermek” kadar kolay hale getirecek.

Lansmanla birlikte PayID, küresel şirketlerden kar amacı gütmeyen kuruluşlara kadar 40 iş ortağını bir araya getirdi. Bu nedenle e-ticaret entegrasyonu, PayID’nin ortakları için bir başka önemli kilometre taşı olacaktır.

Ripple’ın ürün direktörü Twitter aracılığıyla kullanıcılara payburner.com platformuna eklentisiyle erişmeleri için bir davetiye kodu paylaştı. Bu kodla: xoVFjQB2YW, kullanıcılar platformda bir hesap oluşturabilir. DeWitt, platformun KYC (Müşterinizi Tanı) gerektirmediğini açıkladı ve PayID’nin Ripple’ın XRPL’si ile aynı altyapıyı kullandığını belirtti.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu