Altcoin HaberleriTop 10

Ripple ortağı MoneyGram, Uber ile yeni bir girişim başlattı

Sponsorlu İçerik

Ripple ortağı ve küresel ödeme devi MoneyGram, dünya çapında para göndermek için dijital ödemelere dayanan sürücüler ve teslimat kuryelerini desteklemek için Uber ile ortaklık kuruyor. Sürücü uygulaması, Uber Eats, Uber Freight ve Uber Works gibi Uber platformundaki ücretliler artık dijital para transferlerinde indirim almaya hak kazanacaklar.

MoneyGram, indirimleri 200’den fazla ülke ve bölgede ailelerine ve arkadaşlarına para gönderen Uber katılımcılarına genişletiyor ve program başlangıçta ABD, Kanada, Avustralya ve İngiltere‘de kullanılacak.

Sınır ötesi ödemelere ve para transferlerine odaklanan küresel ödeme devi, stratejik ortaklıkları ve dijital transferler üzerinde en büyük etkiye sahip olabilecek şirketlere dokunarak dijital ekonomiyi genişletmeye odaklanıyor.

MoneyGram başkanı ve genel müdürü Alex Holmes‘a göre ortaklık, arkadaşlarına ve ailesine sık sık para gönderen insanlara hizmet edecek.

MoneyGram operasyon sorumlusu ve şirketin dijital çalışmalarının lideri Kamila Chytil, coronavirüsün yayılmasının, yiyecek ve diğer malları kullanan ve teslim eden insanlar için özellikle zor olduğunu açıkladı.

Kamila Chytil:

“Dijital yeteneklerimize olan güçlü talep artmaya devam ettikçe, Uber platformunda kazanan herkese mobil uygulamamız ve web sitemiz aracılığıyla yapılan tüm para transferlerinde indirim sağlamayı umuyoruz.”

MoneyGram, 70’den fazla ülkede ödemeleri dijital olarak etkinleştirildiğini ve dijital teklifleri genişletmeye odaklanmaya devam edeceğini açıkladı.

Texas merkezli ödeme şirketi 2019 yılında Ripple ile ortaklık kurdu ve sınır ötesi havalelerde devrim yaratmak için hızlı ve düşük maliyetli para transferleri için kripto para birimi XRP‘yi kullanıyor. Ripple, geçen yıl ödeme devine 50 milyon dolarlık bir yatırım yaptıktan sonra MoneyGram’ın hisse senedinin kabaca % 0’una sahip.

MoneyGram’ın dijital işlemleri geçen yılın aynı dönemine göre %57 oranında artarken, giriş işlemleri de aynı dönemde %6 oranında düştü.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu