Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

Ripple, Tayland’ın En Eski Bankasıyla Ortaklık Kurdu

Sponsorlu İçerik

Ripple, Tayland’ın en eski bankası Sian Commercial Bank (SCB) ile ortaklığını açıkladı. SCB, düşük maliyetli sınır ötesi ödemeler için kullanılacak olan SCB Easy adlı uygulamayı Ripple ile oluşturacak.

Açıklamaya göre, uygulama başlangıçta Asya pazarını hedefleyecek. Dahası, SCB’nin Ticari Bankacılık Kıdemli Başkan Yardımcısı Arthit Sriumporn‘a göre, insanlar para gönderirken güçlükler ve gecikmeler yaşıyorlar ve bankanın yeni ürünü bunu hızlandırmaya yardımcı olacak.

Arthit Sriumporn:

“Bugün para göndermek ve almak çok zor. İnsanlar fiziksel olarak bir banka şubesine gitmeli, uzun ve karmaşık formları doldurmalı ve şeffaflık olmadan ödemelerin alınmasını beklemelidir. Hizmetimizle yurt dışından istedikleri yere ödemeleri anında havale edebilir ve para alabilirler.”

Sriumporn, SCB Easy uygulamasının demosunu sundu ve ödeme 40 saniye içinde tamamlandı. Bu da Ripple’ın hızlı, düşük maliyetli sisteminin bir sonucu olarak geliyor. İkisi arasındaki ortaklık, yakında sınır ötesi EMVCo QR ödemelerini de gerçekleştirecek.

2019’un sonlarında Ripple, Güney Amerika’da da büyüme planlarını açıkladı. Şirket, havale ödemeleri için XRP’ı kullanmak için Brezilya’daki bazı büyük bankalarla zaten birkaç ortaklık kurdu. Bununla birlikte, ülkenin genel müdürü Ripple’ın sadece Brezilya’daki değil, tüm Güney Amerika bölgesindeki diğer kuruluşlarla daha erişilebilir ödeme çözümleri sağlamak için çalışacağını söyledi.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu