Altcoin HaberleriTop 10

Ripple, Topluluğunun Yarısından Fazlasını Kaybetti!

Sponsorlu İçerik

Bir kripto para trader’ı tarafından Telegram sohbet gruplarından toplanan verilere göre, son iki yıl boyunca Ripple aktif topluluğunun %63’ünden fazlasını kaybetti.

Aztek_BTC’nin verileri, Haziran 2018 ve Nisan 2020 arasında, kripto para odaklı birçok Telegram kanalının üye sayısında ciddi bir düşüş gördüğü ve bu da büyük topluluk kapitülasyonuna yol açtığını gösteriyor.

Ripple’ın XRP‘si, 2020’nin ilk çeyreğinde piyasa değerine göre ilk 25 kripto para arasında en kötü performans gösteren altcoin oldu. XRP‘nin fiyatı, Ocak 2018’deki tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana %95 düştü. Daha da kötüsü, kripto paranın şirketi Ripple, fiyat üzerindeki aşağı yönlü baskıyı artırıyor.

Veri analisti Messari’nin bir raporunda, Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, XRP satmadan Ripple‘ın kârlı veya nakit akışı pozitif olmayacağını açıkladı ve XRP satışlarının gerçekten de işi finanse etmeye yardımcı olduğunu belirtti.

Ripple her zaman şeffaf olmasına ve satışlarını açıklamasına rağmen, XRP sahipleri şirketin bu satışlarından memnun değil ve hatta Ripple bu uygulamayı durdurmadıkça XRP‘yi kötülemekle tehdit ediyorlar. Şirketin XRP‘nin fiyatını fazla önemsemediğine dair kamuoyu açıklamaları da topluluklarını korumaya pek yardımcı olmadı.

2018’den bu yana Ripple‘ın yanı sıra, diğer birçok kripto para odaklı grup da üyelerinin %25-75’ini kaybetti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu