Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple, Xumm hakkında yeni ayrıntılar yayınladı

Sponsorlu İçerik

Ripple destekli XRPL Labs, XRP odaklı bankacılık uygulaması Xumm hakkında yeni ayrıntılar açıkladı.

Uygulama, kullanıcıların kendi bankaları olmalarına izin vermek için Ripple’ın token’i XRP’yi tutmasına ve harcamasına olanak tanıyor. Uzun vadede, XRPL Labs, insanlara Xumm aracılığıyla bir aracı yardımı olmadan dolar, euro ve XRP harcamalarını sağlamayı planladığını söyledi.

Girişimin yeni orta vadeli ve uzun vadeli yol haritasında, Xumm’a fiat para eklemeyi ve ”Hooks” adlı yeni bir değişiklik getirmeyi içeriyor. Önerilen değişiklik, otomatik kaydetme ve boşaltma gibi yeni işlevlerin yanı sıra dolandırıcılık faaliyetleriyle ilgili işlemlerin engellenmesini de sağlayacak.

Kısa vadede şirket, aşağıdakiler üzerinde çalışmayı planladığını açıkladı:

  • Dahili geliştirme testi
  • Xumm için test prosedürleri
  • Xumm geliştirici konsoluna uygulama çeviri portalı
  • Hata düzeltmeleri

XRPL Labs, bu yılın üçüncü çeyreğinde 0.7.0 beta sürümünü ve mobil uygulamanın ilk beta olmayan sürümü olan Xumm 1.0’ı 4. çeyrekte yayınlamayı planlıyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu