Altcoin HaberleriTop 10

Ripple, Ortaklıkla 2 Milyon Yeni Kullanıcıya Ulaşabilecek

Sponsorlu İçerik

BRD, hem Android hem de iOS’taki en eski ve en kullanıcı dostu kripto para cüzdanlarından biri. Ripple ve BRD, her iki şirket için potansiyel olarak büyük olan ortaklıklarını beraber açıkladılar. BRD 170’ten fazla ülkede kullanıcılar tarafından 2 milyondan fazla indirilmiş bir cüzdan.

BRD, kullanıcıların XRP‘yi doğrudan cüzdanlarından satın almalarına izin verecek. Ve XRP‘yi almak için alternatif yollardan daha ucuz fiyatlar sunacak.

Ortaklığın duyurusuyla beraber, XRP; BRD‘nin kurumsal sınıf Blockchain çözümü Blockset için sunulan ilk kripto paralardan biri olarak seçildi. Blockset kendi cüzdan SDK‘sını sağlıyor ve ayrıca Blockchain‘den yararlanmak isteyen şirketler için API desteği sunuyor. BRD, Ripple‘ın gelecek planlarını değiştirecek kadar rolü olabilir. Ripple’ın Xspring API‘sı ile tam entegrasyon sağlıyor.

Ripple, kripto para piyasasına 2 yıldır hakim olan ayı piyasası boyunca düşüş yaşadı. Fakat söylemek gerekirse bu süre zarfında önemli ortaklıklar da yaptı. Ripple, yakın zamanda SBI Asya’nın en büyük uluslararası havale servisiyle Vietnam, Tayland ve Japon havale pazarlarında anlaşmalar sağladı. ABD havale devi Moneygram ile bu kez başka bir ortaklıkta Hindistan’ın havale pazarına da açılmayı planlıyor!

Ripple, Blockset ve BRD ile SDK entegrasyonları ile sınır ötesi ödemelerde ve havale işlemlerinde ilerleme sağlamak için stratejik olarak büyük bir hamle yapmaya hazır olabilir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu