Altcoin HaberleriTop 10

Ripple’dan SEC’e: ‘Gözdağı taktikleri uyguluyor!’

Sponsorlu İçerik

Ripple, SEC’i arkasından yabancı ortaklarına ulaşarak ABD sivil mahkeme kurallarını ihlal etmekle suçlayan yeni bir önerge sundu.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), San Francisco merkezli firmanın iddia ettiği yeni bir mahkeme önergesine göre, yabancı ortaklarını takip etmek için Ripple’ın arkasından iş çeviriyor. ABD merkezli blockchain firması Ripple Labs, düzenleyicinin ortaklarını korkutmak için gözdağı taktikleri uyguladığını iddia etti. Daha önce bilindiği gibi SEC Ripple’a kayıt dışı güvenlik suçlamasıyla dava açmıştı.

Ripple’ın hukuk ekibi önergeyi New York’un Güney Bölgesi’nde sundu

Ripple, dosyasında ABD mali düzenleyicisinin federal kuralları ihlal ettiğini iddia etti. Bu, Ripple’ın üst düzey yöneticilerinin ve davadaki sanıkların SEC davasının düşürülmesi için önerge vermesinden sadece birkaç gün sonra gerçekleşti. Ripple’ın hukuk ekibi önergeyi New York’un Güney Bölgesi’nde sundu. Önergede, “Sanıklar adına, SEC’in bu davada keşif yapmak için SEC’in dava öncesi soruşturma araçlarını açıklanmayan ve yaygın bir şekilde kullanmasıyla ilgili yazıyoruz” deniliyor. Ripple, SEC’in yurtdışı kuruluşlardan belge almak için en az 11 MOU(mutabakat muhtırası) talebinde bulunduğunu kabul ettiğini iddia ediyor.

Ripple, SEC’in Ripple ve yöneticilerine bildirimde bulunmayı reddettiğini iddia ediyor.

Ripple tarafından sunulan önergede ayrıca SEC’in yöneticilerine bildirimde bulunmayı reddettiği ve federal kuralları ihlal ettiği iddia ediliyor. Önergede, “SEC, Mutabakat Muhtırası taleplerinin” maddelerini “paylaşmayı kabul ederken, talepleri kendileri veya yabancı düzenleyicilerle ilgili yazışmaları sunmayı reddediyor, ayrıcalık talep ediyor ve benzer şekilde Davalılara gelecekteki talepler hakkında bildirimde bulunmayı reddediyor.” Blockchain firması, yargıçtan SEC’den bekleyen MOU taleplerini yabancı düzenleyicilere geri çekmesini talep etti. Ripple ayrıca hakimin, düzenleyicinin Ripple davasıyla ilgili yabancı düzenleyicilerle yaptığı iletişimleri ortaya çıkarmasının emredilmesini de istiyor.

Ripple (XRP) ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak istiyorsanız >>> Hemen Ripple (XRP) Haberleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu