Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple’ın En Büyük İş Ortaklarından Biri XRP’ı Test Ediyor

Sponsorlu İçerik

Amerika Birleşik Devletleri ve Latin Amerika’daki ödemelerde uzmanlaşmış olan Intermex, kısa süre önce Ripple’ın sınır ötesi ödeme ağına katılan şirketlerden biri oldu. Yılda 30 milyondan fazla işlemi gerçekleştiren havale sağlayıcısı, Ripple’ın hizmetlerinden nasıl faydalanmayı planladığını açıkladı.

Miami merkezli şirket ABD ve Meksika arasındaki birincil koridorda Ripple’ın teknolojisini kullanmayı planlamıyor olsa da baş mali işler görevlisi Tony Lauro, şirketin XRP‘ın uygulanabilirliğini bu yıl bir köprü para birimi olarak test etmeye başlayacağını belirtti.

Tony Lauro:

“Ripple’a basın bülteninde bahsettiğim birkaç başka ürün arıyoruz. Bunlardan ilki, finansal kurumları birbirine bağlayan merkezleri olan RippleNet, her biri ile doğrudan bağlantı kurarsak yeni ödeyicileri daha hızlı kullanmamızı sağlayacak. Bu, Meksika dışında bizim için daha fazla uygulanabilirliğe sahip, burada ağımızı diğer koridorlara inşa ediyoruz. Ama diğeri talep üzerine likidite olurdu, bence bu sizin bahsettiğiniz şeyden daha fazla olabilir, burada XRP’yi 24 $ olan Peso-Dolar takas etmek için bir tür pivot para birimi olarak kullanabiliriz. Ama biz bunu bu yılın sonunda test etmeyi umuyoruz.”

Intermex CEO’su Bob Lisy, şirketin büyük olasılıkla Ripple’ın ödeme çözümlerini daha az verimlilik ve likidite olan gelişmekte olan pazarlarda kullanacağını söyledi.

Bob Lisy:

“Sanırım bu, yan ürünlere girmeyi keşfettiğimiz yerlerde yeni pazarlarda daha fazla büyüme getirecek, ancak muhtemelen ana işimizde değil, çünkü bunlar, kendimizi diğerlerinden farklı kıldığımız yerlerde ve doğrudan ilişkilerle yıllar boyunca kurduğumuz ilişkiler. Ripple, Meksika gibi yerler için bir cevap olmayacak. Oradaki ilişkilerimizle gurur duyuyoruz. Bu ödeme yapanlar ile stratejik olarak plan ve hedefler belirleyen çok sıkı ilişkilerimiz var. Ve böylece esas pazarlarımızda Ripple’ı kullandığımızı gerçekten görmeyeceksiniz. ”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu