Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple’ın Meksika Ortağı Arjantin Pezosu’da Ticarete Başladı

Sponsorlu İçerik

Ripple‘ın ödeme çözümleri bankaların ve ödeme sağlayıcılarının sınır ötesi transferleri hızlı ve düşük maliyetle işleme koymalarını sağladı. Bu nedenlerle şirket, Meksika, Filipinler ve Avustralya gibi dünyanın çeşitli koridorlarında ödemeleri işlemeye başladı. Ripple‘ın Meksika‘daki ortak borsası Bitso, Arjantin‘i ülke listesine ekledi ve Meksika arasında ağ geçidini başlattığını duyurdu.

Bitso:

“Bugün Meksika ve Arjantin arasında dijital bir köprü kuruyoruz. Meksika’daki kullanıcılarımız gibi Arjantinlilerin de basit, küresel ve şeffaf finansal hizmetlerden yararlanmalarını istiyoruz.”

İki ülke arasındaki ağ geçidi, Bitso’nun web sitesinde Bitcoin‘e karşı Arjantin Pezosu (ARS) listelenmesiyle faaliyete geçti.

Diğer Ağ Geçitleri Yükseliyor

Platformdaki diğer ağ geçitleri tüm zamanların en yüksek seviyelerine doğru ilerliyor. Likidite Endeksi Bot tarafından sağlanan verilere göre, Ripple’ın Avustralya‘ya ODL geçişi son birkaç gündür yükseliyor ve bu ivme likiditesini tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 5 milyon dolara yükseltti.

Filipinler‘in XRP / PHP ağ geçidi, arka arkaya 4.75 milyon dolarlık ikinci likidite ile yeni bir rekor kırmak için harekete geçti.

En eski ve en aktif ağ geçidi olan XRP / MXN, likiditede kademeli şekilde artıyor. XRP / MXN platformun likiditesi 17.21 milyon$, önceki ATH’de 17.67 milyon$.

ODL işlemleri için başka bir veri sağlayıcı olan Utility Scan, platformdaki $ birimindeki düşüşe dikkat çekti. 6 Şubat’ta $ hacmi 9.31 milyon$ iken, bugün bu değer 1.58 milyon$.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu