Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

Ripple’ın Ortağı Çin Pazarını Hedefliyor

Sponsorlu İçerik

Ödeme devi American Express, Çin‘de faaliyet göstermek için başvuruda bulundu. American Express, Ripple‘ın sayısız ortağından biri ve şimdi Çin merkez bankasından (PBOC) Ripple’ın teknolojisini kullanarak bu geniş pazara anında ödeme yapmak üzere lisans almak istiyor.

Reuters ajansı tarafından bildirildiği üzere, Çin merkez bankası American Express’ten değerlendirilmek üzere başvuruyu kabul etti. PBOC, başvurunun gözden geçirileceği tarih hakkında bilgi vermedi.

Bu adım, American Express’in Çin’de elde ettiği başka bir kilometre taşını takip ediyor. 2018 sonbaharında, ödeme devi ülkede kart ödemelerini netleştirmek için PBOC’dan onay aldı.

Çin, banka kartı ödemeleri için en büyük pazarlardan biri ve bu yılki tahminlere göre dünyanın en büyük pazarı olması beklenmektedir.

American Express bu adımda başarılı olursa, RMB‘de yerel ödemeleri yerine getirebilecek ve LianLian Group ile işbirliği içinde Çin’de kendi ağını kuracak.

American Express ve Ripple

2017 yılında, ICO’lar, kripto pazarı ve özellikle Bitcoin için muhteşem yıl oldu ve American Express ve bankacılık devi Santander, Ripple ile ortaklık kurdu. Bu noktadan sonra, American Express ticari müşterilerinin FX International Payments (FXIP) platformunda yaptıkları ödemeler Ripple’ın Blockchain ağı olan XRP Ledger üzerinden yönlendirilmeye başlandı.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu