Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple’ın XRP Havale Ağı Artık Dünya Genelinde 25 Ülkede

Sponsorlu İçerik

Sınır ötesi ödeme şirketi Ripple, XRP havale platformundaki yeni ayrıntılar dahil olmak üzere ağının durumu hakkında bilgiler paylaştı. Şirket, bankalar ve finans kurumları ile ağının şu anda 70 ülkeyi kapsadığını söylüyor. Ortalama olarak, her hafta listeye yeni bir ülke ekleniyor gibi duruyor.

Buna ek olarak Ripple, XRP tabanlı havale platformunun İsteğe Bağlı Likidite (ODL)’nin büyüdüğünü de açıklamasına ekledi. Para aktarmak için XRP kullanmayı seçen şirketler bunu aşağıdaki 25 ülkede yapabilecekler.

Amerika Birleşik Devletleri, Birleşik Krallık, Meksika, Filipinler, Fransa, İspanya, Avustralya, İrlanda, İzlanda, İsveç, Finlandiya, Norveç, İtalya, Almanya, Danimarka, Avusturya, Çek Cumhuriyeti, Slovakya, Macaristan, Hırvatistan, Bulgaristan, Letonya, Estonya, Romanya ve Yunanistan.

Ripple, XRP havale ürününü ticari kullanım için Ekim 2018’de piyasaya sürmüştü. Geçen yıl, Ripple ödeme devi MoneyGram ile ortaklık kurdu ve şirkette 50 milyon dolarlık bir hisse satın almıştı. MoneyGram hızla XRP‘nin en büyük ve en yüksek profilli kullanıcısı oldu. Ödemeler devi, şu anda ODL üzerinden toplam hacim olarak 100 milyon dolar gönderdiğini söylüyor.

MoneyGram, teknolojiyi kullanarak günlük işlem hacminin %10’unu ABD ve Meksika arasında taşıyor. Şirketin CEO’su Alex Holmes, şirketin yayıncılık sırasında daha fazla ayrıntı açıklamamasına rağmen, Ripple’ın dört ek ödeme ağında likidite çözümünü kullandığını söyledi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu