Altcoin HaberleriManşetTop 10

Ripple’ın XRP satışları düştü, işlem hacmi patladı!

Sponsorlu İçerik

Ripple, XRP‘nin kurumsal yatırımcılara doğrudan satışlarını %86’dan fazla azaltarak 2020’nin ilk çeyreğinde 1.75 milyon dolara düşürdü. XRP‘deki ortalama işlem hacmi, son çeyrekte 187.34 milyon dolardan 322.66 milyon dolara yükseldi.

Aralık 2017’de, Ripple sözleşmeli olarak 55 milyar XRP‘yi bir emanet hesabına aktarmayı ve bu sermayeyi dondurmayı ve sadece aylık olarak yavaş yavaş ihraç etmeyi taahhüt etti. Her ayın ilk gününde, Ripple satılmak üzere toplam 1 milyar XRP‘yi piyasaya sürdü, satılmayan XRP‘leri emanet hesabına geri kilitledi. 2020 yılının ilk çeyreğine ilişkin yeni üç aylık rapor, bu XRP satışlarının önemli ölçüde azaldığını, aynı zamanda işlem hacminin çeşitli alanlarda patladığını gösteriyor.

XRP satışları ilk çeyrekte %86’dan fazla azaldı

2019’un üçüncü çeyreği kadar XRP satışları 66.4 milyon doları buldu. 2020 yılının ilk çeyreğinde Ripple, kurumsal yatırımcılara yapılan XRP satışlarını %97’den fazla azaltarak 1.75 milyon dolara indirdi. Programlı XRP satışları 2019’un üçüncü çeyreğinde durduruldu. Bu, 2020’nin ilk çeyreğinde devam etti.

Ripple ayrıca, XRP ile taşınan ortalama günlük işlem hacminin son çeyrekte 187.34 milyon dolardan %20’den fazla artarak 2020 yılının ilk çeyreğinde 322.66 milyon dolara yükseldiğini bildirdi. Dolaşımdaki toplam XRP yüzdesi olarak satılan XRP oranı %0.08’den %0.006’ya düştü.

XRP‘nin bazı eleştirmenleri, bazı yatırımcıların takip ettiği piyasada satış baskısı arttıkça XRP‘nin performansını etkilediğini ve satışların devam etmesinin dijital varlığın fiyatını bastırdığını savunuyor. Ancak, bu yeni rakamlar bu sözde etkinin daha da azaldığını gösteriyor.

Ripple CEO’su Brad Garlinghouse, Ocak ayı başlarında dünyadaki en büyük bankaların yaklaşık üçte birinin Ripple‘ın ödeme teknolojisini test ettiğini veya kullandığını ve bunun işlem hacminde ve adaptasyonunda daha fazla artışa neden olacağını belirtti.

XRP’nin işlem hacmi patladı!

Ripple, dünya çapındaki müşterilerin XRP‘nin gerçek değerini, önemli maliyet tasarrufları ve gerçek zamanlı yakın yönlendirmelerle nasıl daha fazla fark ettiklerini ve talebin arttığını açıklıyor. 2019’un 3. çeyrek işlem hacminin 2019’un 4. çeyrek ile karşılaştırılması zaten %390’dan fazla bir artış gösterdi. Bu eğilim 2020 yılının ilk çeyreğinde de devam etti.

”2019’un dördüncü çeyreğinden 2020’nin ilk çeyreğine kadar, RippleNet’in Talep Üzerine Likidite (ODL) hizmeti işlem hacminde üç kat arttı ve işlem gören dolar değeri %294’ten fazla arttı.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu