Altcoin HaberleriTop 10

Roger Ver; Bitcoin Cash 1000 Katına Çıkabilir!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin Cash ekosistemindeki pek çok gelişmeye rağmen, dünyanın en baskın istikrarlı koini Tether, BCH’yi pazar sınırı olarak ele geçirdi. 2017 yılının sonuna doğru, kripto para 3.923 dolardan işlem görüyordu. Ancak, kripto paranın fiyatı yokuş aşağı gitti ve BCH‘nin fiyatı şu anda 222.13 dolar. BCH topluluğu kripto para fiyatında bir artış beklerken, Bitcoin Cash taraftarı Roger Ver beklentilerini ortaya koydu.

Görüşme sırasında Roger Ver, hem Bitcoin hem de Bitcoin Cash‘in fiyatlarının geçen yıl iki katına çıktığını ve son beş yılda yüzde bin arttığını belirtti. Veriyi kanıt olarak kullanan Ver, kripto para birimlerinin burada kalması gerektiğini savundu. Roger Ver ayrıca Bitcoin Cash’in gelecekteki eğilimini de tahmin etmeye devam etti.

Roger Ver:

“Ama asıl ilginç olanı Bitcoin Cash, bence şu an bulunduğu yerden bin katına çıkabilir. Çünkü tüm dünya için kripto paraya eşlik etmek istiyor.”

Pek çok kişi Roger Ver’in Bitcoin’den Bitcoin Cash’e geçiş yaptığını söylese de, Bitcoin’in hızından dolayı hiçbir şeyi değiştirmediğini iddia etti. Ver, Bitcoin’in küresel P2P işlemlerini anında ve ücretsiz olarak gerçekleştirme yeteneğinin onu ağa çeken şeyin olduğuna dikkat çekti. Bu konuda kimsenin bir şey yapamayacağı gerçeği, Bitcoin’i daha fazla itti.

Roger Ver:

“Ve 2011’den beri bu küçük konuşmayı yapıyorum. Bugün Bitcoin Cash için hala tamamen doğru. Artık herkesin Bitcoin dediği şey hakkında doğru değil.”

Ver’e göre, Bitcoin şu anda bir marka. Ancak Bitcoin’in ilk ününü süren gerçek teknolojinin şimdi Bitcoin Cash olarak bilindiğini iddia etti. Ver, akıllı insanların paralarını Bitcoin Cash’e koymalarının nedeni Bitcoin’in başladığı teknolojiyi desteklediğini söyledi.

Ek olarak Ver, Bitcoin Cash’in herkesin dünyadaki yaşamını daha iyi hale getirme potansiyeline sahip olduğunu iddia etti.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu