Altcoin HaberleriManşetTop 10

Santander, Ripple Destekli Ödemeleri Genişletmeyi Planlıyor

Sponsorlu İçerik

1.74 Trilyon $’lık varlık yönetimi altında olan dünyanın en büyük 16. bankası olan Santander, Ripple destekli ödeme uygulaması One Pay FX‘i bu yıl Meksika’da başlatmayı planlıyor.

2018’de hayata geçirilen Blockchain tabanlı uluslararası ödeme çözümü One Pay FX sınır ötesi işlemlerde RippleNet‘ten yararlanıyor ve şu anda altı ülkede kullanılıyor; İspanya, İngiltere, Brezilya, Polonya, Portekiz ve Şili.

ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonuna sunulan bir dosyalamaya göre, Santander‘in çok koridorlu uluslararası Blockchain uygulaması, müşterilere daha fazla şeffaflık ve öngörülebilirlik sunmayı ve sınıfının en iyisi olan küresel mevcut en uygun müşteri deneyimini sunmayı ve geliştirmeyi amaçlıyor.

Geleneksel sınırsız ödemelerin işlenmesi beş gün kadar sürebilir. One Pay FX, kullanıcıların rekabetçi fiyatlardan yararlanırken aynı gün ödemelerinin yapıldığını söylüyor.

Bu uygulama aynı zamanda banka ücretleri, döviz kurları, tahmini teslim süresi ve paranın alındığı bildirimi dahil olmak üzere her işlem hakkında çeşitli ayrıntılarla kesintisiz bir dijital deneyim sağlıyor.

One Pay FX, para birimleri arasında para transferleri için Ripple’ın yerel tokeni XRP‘sinin aksine Ripple’ın ödeme mesajlaşma sistemini kullanıyor. Uluslararası finansal ağ Swift’in rakibi olan teknoloji ürünü, işlem ayrıntılarını netleştirmek ve doğrulamak için mesajlaşmayı kullanarak bankaların fiat-fiat işlemlerini gerçek zamanlı olarak çözmelerine yardımcı oluyor.

Ripple, 2015 yılında Ripple‘ın 32 Milyon $’lık A serisi finansmanına 4 Milyon $ yatırım yapan Santander‘in sermaye kolu InnoVentures tarafından destekleniyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu