Altcoin HaberleriDiğerleriManşetTop 10

Tezos geliştiricileri, Chainlink Oracle’ı uygulayacak

Sponsorlu İçerik

SmartPy ve Cryptonomic geliştirme ekipleri Tezos ekosistemine Chainlink Oracle hizmetlerini uygulamak için birlikte çalışmaya başladılar. Chainlink‘in Tezos‘a entegrasyonu, güvenli bilgilere erişimle uygulamaların oluşturulmasına izin verecek.

Bir basın bülteninde SmartPy ve Cryptonomic geliştirme ekibi Chainlink’in Oracle hizmetlerini Tezos ekosisteminde yerel olarak kullanılabilir hale getirmek için çalıştıklarını açıkladı. Açıklamaya göre ekipler, Tezos akıllı sözleşmelerini kullanan geliştiriciler için Chainlink‘i tercih edilen bir çözüm haline getirmeye çalışıyor. Chainlink’in Oracle hizmetleri sayesinde, geliştiriciler projelerini gerçek dünyadaki bilgilere güvenli ve güvenilir bir şekilde bağlayabilecekler.

Chainlink Oracle’ın Tezos ekosistemine entegrasyonu

Tezos ekosistemini seçen geliştiriciler, zincir dışındaki önemli kaynaklara erişmek ve bunları kanal içi uygulamalarına yerleştirmek için Chainlink’in Oracle ağından yararlanabilecekler. Buna ek olarak, Chainlink’in Oracle hizmeti, geliştiricilerin harici API hizmetlerinden de yararlanan ve diğer Blockchain‘lerle birlikte çalışabilen, diğer arka planlarla birlikte kurumsal arka uçlarla etkileşimde bulunabilecek Nesnelerin İnterneti (IoT) altyapısına bağlanabilecek akıllı bağlantılar oluşturmasına izin verecek.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu