Altcoin HaberleriDiğerleriManşetTop 10

Tezos ve Cardano’nun sosyal etkinlik metrikleri değişiyor

Sponsorlu İçerik

Tezos ve Cardano çevresinde altı aylık sosyal etkinliği olağanüstü bir seyir izledi. Yine de, yedi günlük duygu o kadar iyimser değil.

Kripto para araştırma platformu LunarCRUSH‘a göre, son altı ay boyunca Tezos ve Cardano’nun sosyal etkinlik metrikleri yükseliyor. Kaliforniya merkezli şirket, çoklu platformlardaki tüm sosyal etkileşimlerin %75’inden fazlasının bu iki altcoin için yükselişte olduğunu bildirdi.

Tezos, bu dönemde 700 milyondan fazla sosyal katılım gerçekleştirirken, Cardano‘nun 620 milyondan fazla katılımı oldu.

LunarCRUSH, tüm sosyal paylaşımlarda topluluk etkileşiminin derinliğini dikkate alıyor. Bunlar arasında sık kullanılanlar, beğeniler, yorumlar, yanıtlar ve diğer metrikler bulunuyor. Bu metrikleri analiz ederek, şirket XTZ ve ADA topluluğunun son altı aydır ezici bir şekilde yükselişini sürdürdüğünü savunuyor.

Buna karşılık, kurumsal duyarlılık analiz şirketi olan TIE‘den alınan veriler, günlük duyarlılığın azalmaya başladığını gösteriyor. Son yedi gün boyunca Twitter’da Tezos ve Cardano ile ilgili olumlu konuşmalar yerel zirveden hızla azalıyor.

Ani duyarlılık değişikliği, özellikle dünya ekonomik krizi derinleştikçe, yakın gelecekte bu altcoin‘ler için sorun yaratabilir. Yine de, bunun hala altı aylık güçlü duygulara karşı tartılması gerekiyor. Dahası, Cardano ve Tezos gibi yeni haftalık düşüklere vurmak yerine çok haftalık bir ortalamaya dönüyor gibi görünüyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu