Altcoin HaberleriDiğerleriManşetTop 10

Tim Draper, yatırım yaptığı altcoin’leri açıkladı

Sponsorlu İçerik

Tim Draper, Bitcoin’in yanı sıra Bitcoin Cash (BCH), XRP, Tezos (XTZ) ve Aragon (ANT) altcoin’lerinin de sahibi olduğunu açıkladı.

Ünlü ve varlıklı bir yatırımcı, girişim kapitalisti ve tanınmış Bitcoin boğası olan Tim Draper, kripto para portföyünü özel sektör likidite sağlayıcısı Linqto tarafından düzenlenen bir yatırımcı konferansında açıkladı. Kripto para topluluğu arasında, Draper’ın, efsanevi darknet platformu Silk Road’dan ele geçirilen Bitcoin’leri açık arttırmada aldığı (30.000 BTC) biliyordu.

2014 yılında Draper, bu Bitcoin’leri 632 dolar karşılığında satın aldı. Bu da milyarderin şu anda 315 milyon dolarlık Bitcoin’e sahip olduğu ve 6 yılda %1.500’den fazla kâr elde ettiği anlamına geliyor. Yakın gelecekte sahip olduğu Bitcoin’leri satması da pek olası görünmüyor. Çünkü, bu yılın başlarında, BTC’nin önümüzdeki iki yıl içinde 250.000 doların üzerine çıkacağı tahminini yineledi.

Yatırımcı konferansındaki konuşmasında Draper, şimdi BTC’ye ek olarak Bitcoin Cash (BCH), Ripple (XRP), Tezos (XTZ) ve Aragon (ANT)’a sahip olduğunu açıkladı.

VC yatırımcısı, Aragon’a 1 milyon dolar yatırım yaptı ve karşılığında 1 milyon ANT token aldı. Draper, şu anda token’in toplam arzının %2.5’inden fazlasına sahip.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu