Altcoin HaberleriManşetTop 10

Tüm XRP Likidite Endeksleri Yeni Zirvelere Ulaştı

Sponsorlu İçerik

Üç XRP likidite endeksinin tümü yeni yüksek seviyelere ulaşırken, Meksika ödeme koridoru yaklaşık %170 oranında arttı.

Üç XRP endeksinin tümü (XRP / PHP, XRP / AUD ve XRP / MXN) son zamanlarda mevcut verilerin sadece %17’si ile yeni günlük en yüksek seviyelere ulaştı.

Ripple‘ın sınır ötesi ödemeler için Talep Üzerine Likidite (ODL) çözümü hacimleri neredeyse iki katına çıktı. Son zamanlarda tüm zamanların en yüksek seviyesi 26.7 milyon XRP‘ye ulaşan XRP / MXN likidite endeksi, bu yıl şimdiye kadar yaklaşık %170 arttı. Ripple ve MoneyGram, geçen yıl ülkenin en büyük kripto para borsası Bitso‘nun yardımıyla ODL‘yi Meksika‘da başlattı.

Filipinler ve Avustralya için yaygın olarak izlenen diğer iki ödeme koridoru henüz bu kadar büyük rakamlara ulaşamadı, ancak aynı büyüme yönünde ilerliyorlar.

Özellikle, üç endeksin tümü COVID-19 krizini nedeniyle Mart ayı sonlarında artan hacimler görmeye başladı. Yaklaşık dört milyar insan evden çıkamıyor. Paskalya bayramının da yaklaşmasıyla, göçmen işçiler eve para göndermek zorundalar. Bu da hızlı sınır ötesi ödemelere olan talebi artırıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu