Altcoin HaberleriTop 10

USDT transferleri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

Sponsorlu İçerik

Son zamanlarda, Tether‘ın USDT‘sinin dolaşımdaki tedariki önemli bir artış kaydetti. Kripto para transferlerini izleyen Whale Alert genellikle, Tether Hazinesi‘nin en az 10.000.000 ile 100.000.000 USDT ve daha fazlası gibi muazzam miktarda USDT transferlerini rapor etti.

Şimdi, analiz şirketi Glassnode, 21 Mayıs’tan bu yana, en popüler stabilcoin‘i içeren transfer miktarının yeni bir ATH‘ye yükseldiğini gösteren bir grafik paylaştı.

Glassnode tarafından paylaşılan son veriler, son iki gün içinde kripto para cüzdanları arasında USDT gönderen işlemlerin miktarının 8.590.083‘e yükseldiğini kaydetti. Bir önceki işlemlerin sayısı 8.334.167 ve önceki değerine göre artış o kadar büyük değil, ancak USDT kullanıcılarının artan faaliyetlerinde genel bir eğilim gösteriyor.

USDT işlemlerinden bahseden ve özellikle bugün yeni transferleri bildiren Whale Alert, 40.000.000 USDT‘nin Tether Hazinesi‘nden Binance borsasına aktarıldığını bildirdi.

Bundan önce, başka bir büyük borsa olan Bitfinex, Tether Hazinesine 31.992.639 USDT gönderdi.

Glassnode tarafından paylaşılan veriler yeni USDT adreslerinin sayısında artış olduğunu gösteriyor. 22 Mayıs’ta yeni USDT cüzdanlarının sayısındaki artış bir gecede 137 tane oldu.

Perşembe günü, USDT piyasa değeriyle XRP‘yi geçti ve böylece Tether‘in stabilcoin’i CoinMarketCap’te 3’üncü sıraya yükseldi. Ancak ertesi gün, XRP USDT‘yi tekrar geçti ve 3’üncü sıraya geri yükseldi.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu