Altcoin HaberleriTop 10

Wietse Wind: ”XUMM Beta Sürümü Hazır”

Sponsorlu İçerik

Geliştirici Wietse Wind, XUMM bankacılık uygulamasının artık hazır olduğunu, iOS ve Google Store‘da beta aşamasında başlayacağını duyurdu. Wind, şu an için uygulamanın “yüksek değerleri” yönetmek için kullanılmaması gerektiği konusunda uyardı.

XRPL Labs geliştiricisi Wietse Wind, XUMM‘in beta sürümünün artık iOS ve Google Store‘da mevcut olacağını doğruladı. Bankacılık uygulaması, üçüncü tarafların müdahalesi olmaksızın kullanıcılarına geleneksel bir bankadan hizmetlere erişim imkanı sunacak ve XRP‘ın benimsenme ve kullanım durumlarını artırması bekleniyor.

XUMM, Banka Kullanmadan Bankacılık Hizmetlerine Erişim Sağlayacak

Bu yılın Ocak ayı sonunda, XRPTipBot ve XRParrot‘u yaratmasıyla tanınan Wind, XUMM‘un tamamlanmaya yaklaştığını duyurdu. Bankacılık uygulaması, kullanıcılara bankacılık hizmetlerine kolay erişim sağlamayı amaçlıyor. Örneğin, fiat para birimleri (dolar ve avro gibi), XRP ve iletişim bilgileri yönetilebiliyor, ayrıca işlem günlükleri ve bilançolar oluşturulabiliyor. Başka bir deyişle, XUMM kullanıcıları bankacılık hizmetlerine herhangi bir kuruma bağımlı olmadan erişebilecekler.

Geliştirici, hem Google Play Store‘un hem de App Store‘un uygulamayı yakında onaylamasını bekliyor. XRPL Labs tarafından duyurulduğu gibi, uygulama arayüzünün kullanımı kolay olacak ve kripto para cüzdanları veya benzeri uygulamalar hakkında ileri düzeyde bilgi gerektirmeyecek.

Yayınlanan sürüm beta sürümü olduğu için, geliştirici şu anda “yüksek değerli” bir hesaba sahip olmamanın daha iyi olduğunu belirtti. Wietse, XUMM‘in bu aşamasında yüksek değerli transferler yapılmamasını tavsiye ediyor. Her durumda, Wietse Wind, uygulamanın geleceği hakkında konuşmak ve kullanıcıların sorularını cevaplamak için periskopla canlı bir yayın yapacağını söyledi.

Wietse, yayınında muhtemelen uygulamanın Pro sürümü ve bugün kullanılabilecek Beta sürümünün sınırlamaları hakkında konuşacak. “XUMM Pro” sürümü kullanıcıların daha fazla özelliğe erişmesine izin verecek. Ancak, temel sürüm mevcut tüm gerekli özelliklere sahip olacak. Wietse‘ye göre, Pro sürümü yalnızca XUMM hizmetlerine değer katmayı amaçlıyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu