Altcoin HaberleriManşetTop 10

”XRP 2017’deki Büyük Ralli’nden Önce Olduğu Gibi Görünüyor”

Sponsorlu İçerik

Son birkaç hafta içinde, XRP‘ın fiyatı 2019’daki %-50 performanstan sonra artmaya başladı. Aslında, Aralık ayında 0.17 dolara düştüğünden, varlık esasen iki katına çıktı ve haberimizin hazırlandığı sırada 0.3355 dolardan işlem görüyordu.

Analistler, popüler altcoin‘in önümüzdeki aylarda daha da yükselmesini ve fiyatın patlama yapmasını bekliyor. Birçoğu, şu anki fiyat hareketini 2017’nin sonundaki XRP‘ın fiyat hareketine benzetiyor. Birkaç hafta içinde fiyatı %1.000’in üzerine çıkmıştı.

Tanınmış bir pazar yorumcusu olan kripto para traderı Magic, kısa süre önce XRP‘ın yakında büyük bir ralli görebileceğini düşündüğünü belirterek, anahtar dirençlerden koptuğuna dikkat çekti.

”XRP’ın grafiği, büyük ralliden önce 2017 ile aynı görünüyor. Direnç tamamen yok edildi. Hiçbir şey garanti edilmez. Duraklar böyle zamanlarda en iyi arkadaşım.”

HODL2100K‘ya göre, XRP’ın haftalık grafiği son derece olumlu bir sinyal bastı. IchiEMA göstergesi geçen haftaki fiyat mumuna bir satın alma yazdırdı ve bu da fiyatları önemli ölçüde artırdı.

Önceki satın alma sinyalleri altcoin fiyatında güçlü artışlar öncesinde görüldü.

  • Örneğin Mayıs 2019’da, IchiEMA kripto paranın toparlanmasından önce satın alma kaydetti.
  • Eylül ayında, Ripple’ın Swell konferansından önce XRP yükseldi ve bu hareketten önce aynı sinyal görüldü.
  • Ancak en önemlisi, sinyal, XRP’ın 2017 yılının sonunda artışına başlamadan iki hafta önce görüldü ve bu süre zarfında varlık, bir aydan az bir sürede %1.000’in üzerine yükseldi ve 0.20$ ‘dan 3$ ‘ın üzerine çıktı.

Trader Inmortal Technique kısa bir süre önce XRP’ın aynı anda iki temel uzun vadeli direnci geçtiğini açıkladı.

”2018’in Eylül ayında oluşan ve o zamandan beri fiyat hareketini kısıtlayan aşağı yönlü direnç ve geçmişteki yükselişleri durduran düşüş trendi artık son buldu.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu