Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

XRP, Aktif Adres Sayısı Artmaya Devam Ediyor

Sponsorlu İçerik

Ocak ayı dijital varlık sektörü için Ethereum ve XRP gibi kripto paraların olumlu fiyatlanmalar kaydetmeye devam ettiği için verimli bir ay olmaya devam etti.

Coinmetrics’in son raporuna göre, geçtiğimiz hafta ETH ve XRP transferleri sırasıyla %10.5 ve %20.7 arttı. Ethereum için, madencilik geliri 7 günlük ortalamasına göre %15.7‘ye yükselirken, USD cinsinden düzeltilmiş transfer değeri ise %45.2 arttı.

XRP, son 7 gündeki aktif adreslerin büyüme yüzdesi açısından önde gelen kripto varlıktı. Bununla birlikte, rakamlar açısından, üçüncü en büyük kripto paranın sektörde sadece 10.9k adrese sahip olduğunu belirtmek önemlidir. Bu durum büyük ölçüde Bitcoin, Ethereum, Litecoin ve Bitcoin Cash gibi kripto paraların performanslarına göre çok daha iyi yükseliş yaşadı. Bitcoin, 726.000 aktif adresle liderliğine devam ederken, Ethereum 293.000 adresle peşinden devam etti.

XRP‘ın geçtiğimiz hafta aktif adres sayı %300 arttı, bu istatistikler piyasalarda önemli rol oynayan bir gelişmedir.

Bununla birlikte, yükselişe öncülük etmesine rağmen Bitcoin SV, aktif adresler açısından dipte. Bu da kripto paranın fiyat artışının sektördeki birkaç kuruluş tarafından tetiklendiği yönündeki spekülasyonları destekleyen bir gelişmedir.

Bitcoin, 7 gün boyunca fiyat artışı %6 civarında olmasına rağmen, aktif adresler açısından da düştü. XRP’nin aktif adresler performansı, daha önce de belirtildiği gibi diğer tüm kripto varlıklarını yıkıp geçti ve Ripple’ın diğer firmalarla büyüyen ortaklık listesi bu artışı destekliyor.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Mutlu Demirkapı

Girişimci ve YouTuber Olan Mutlu Demirkapı, kripto para alanında çeşitli incelemeler ve araştırmalar yaparak kendisine bu alanda misyon yüklemiştir. En Kripto Haber yazarları arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu