Altcoin HaberleriManşetTop 10

XRP Aktif Adresler Arttı

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, nihayet geçen hafta 9.000 dolarlık direnci geçti. Coin Metrics’in son raporuna göre Bitcoin‘in jeopolitik olaylara tepki verdiğine dair artan kanıtlar var.

Rapor:

“Transfer değeri, 5 kripto para için en az %20 arttı. Bitcoin Cash’in (BCH) transfer değeri, Ethereum (ETH) ile göreceli olarak eşit. Geçen hafta boyunca, BCH’nin günlük ortalama 217 milyon dolar transfer değeri varken ETH 234 milyon dolar oldu.”

Ayrıca, Bitcoin‘in transfer değeri, günlük ortalama 11.9 milyar dolar ile Ethereum ve Bitcoin Cash’in gölgesinde kaldı.

Pazar haftayı güçlü bir şekilde sonlandırdı, ancak CMBI Bitcoin Endeksi’nin büyümesi diğer tüm endekslerin en zayıfıydı. Rapora göre, Bitcoin endeksi %9’luk getiri bildirdi. Ancak, küçük sermayeli varlıklar tüm pazarın büyümesine yol açmakta.

Raporda ayrıca, Bletchley 40 varlıklarının %16 artış kaydettiği, MonaCoin, ZCoin ve BitShares‘in ise %50’nin üzerinde getiri sağladığı belirtildi. Ayrıca, Siacoin, Zilliqa ve Nano kullanıcılarına %20’lik geri dönüşler kaydetti.

Aslında hafta, kripto para pazarının sahip olduğu hareketli bir ayın uzatılmasıydı. Kripto paralar büyük ölçüde pozitifti ve Bletchley 20 (orta boy varlıklar) ‘nın en iyi performans sergilediği bildirildi. Orta büyüklükteki varlıklar bir ayda %70, büyük ve küçük varlıklar ise ay boyunca %35 getiri sağladı.

XRP‘nin aktif adresleri, hafta boyunca %178.2‘lik güçlü bir artış kaydetti. XRP transferleri de %32.6 artış gösterdi. Bitcoin Cash (BCH) %13.8 artış kaydetti.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu