Altcoin HaberleriTop 10

XRP Balinası, Boğaların Yolunu Kapattı!

Sponsorlu İçerik

XRP, kripto para pazarının geri kalanıyla birlikte son iki hafta boyunca düşüş yaşadı. 8 Mart’ta XRP, Bitcoin‘in düşmesi sonucu % 13 oranında değer kaybetti. XRP dünden beri yavaş bir yükseliş gösteriyor, ancak boğalar uyanık olmalı, çünkü Bitcoin tekrar 8.000 $’ın altındayken yükseliş önemli ölçüde yavaşlıyor gibi görünüyor.

Aynı zamanda, XRP’nin likiditesi tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı ve ağında 170 milyon XRP transfer edildi. Likidite Endeksi Botuna göre, XRP likiditesi Filipinler ve Avustralya’da önemli ölçüde büyüme gösteriyor.

25 Milyon XRP Bitstamp’a Taşındı

Bir XRP balinası son zamanlarda Bitstamp cüzdanına yaklaşık 25 milyon XRP taşıdı. Balina muhtemel son XRP satışında önemli bir rol oynadı.

XRP’ın % 42’lik düşüşü çoğu kripto para biriminden önemli ölçüde daha kötü oldu ve zayıflamaya devam ediyor. Boğalar şu anda 4 saatlik yükseliş trendi belirlemeye çalışıyor ancak maalesef Bitcoin tekrar düştü ve XRP şu anda biraz daha iyi olmasına rağmen BTC‘yi takip edebilir.

XRP için haftalık grafik şu anda çok daha kötü görünüyor, çünkü fiyat tehlikeli bir şekilde 0.176 $’a düşebilir ve bu gerçekleşirse haftalık yükseliş trendi oluşturma hayalini yok edecek.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu