Altcoin HaberleriManşetTop 10

Analist: XRP, büyük hareket için hazırlanıyor

Sponsorlu İçerik

Kripto para analisti Credible Crypto, XRP’nin büyük bir yükseliş için hazırlandığını açıkladı. Analist, yeni bir videoda, en büyük üçüncü kripto para birinin ayı piyasasında olduğunu ve XRP boğalarının yakında harekete geçeceğini belirtti.

“Şu anda XRP’nin yüksek kırılma aşamasındayız. Bu kırılımın yukarı yönde olmasını bekliyorum. İlk direnç alanım 0.40 dolarlık bölge olacak. Sonra, bu yüksekleri yeniden test etmek için bir düzeltme ve sonra büyük dalganın başlamasını bekliyorum. Bu üçüncü dalga, ana dalgadan daha büyük olacak. Üçüncü dalganın en azından 0.67 dolara gitmesini bekliyorum. Bu çok büyük bir hareket. Şu anda bulunduğumuz yerin iki katı.”

Credible Crypto, Elliott Dalga Teorisini kullanarak XRP’nin fiyat hareketini analiz etti. Gelişmiş teknik analiz yöntemi, piyasa katılımcılarının tekrarlayan davranışlarını gösteren yinelenen dalga modellerini belirlemeye dayanır. Elliott dalgası ilkelerine dayanarak, üçüncü dalga tipik olarak en sert fiyat genişlemesinin bir boğa döngüsünde meydana geldiği zamandır.

”Bitcoin boğa bölgesinde”

Bitcoin’i yorumlayan analist, BTC’nin artık boğa bölgesinde olduğunu belirtti. Yakın vadede en iyi kripto para biriminin 14.000 dolar direnç için toplandığını açıkladı.

“Artık 10.000 dolar seviyesinin üzerinde olduğumuza göre, esasen destek görevi görüyor. Yani benim için, bu aslında 14.000 doları kırmadan önceki yeni katımız. Bu alanın esasen geçerli olmasını bekliyorum ve sonunda 14.000 doların üzerine çıkmasını bekliyorum. “

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu