Altcoin HaberleriManşetSon DakikaTop 10

XRP Delist Edilecek!

Sponsorlu İçerik

Japon mesajlaşma devi LINE tarafından işletilen kripto para borsası BitBox, piyasa değeriyle 3. büyük kripto para birimi olan XRP‘yi borsadan çıkarma kararı aldı.

Ticaret platformunun açıklamasına göre, XRP ticaretinin gerçekleştiği Bitcoin, Ethereum ve USDT ticaret çiftlerine karşı delist edileceği bildirildi. Ayrıca açıklamada bu işlemin gerçekleştirileceği bildirilen tarih ise, 16 Ocak!

BitBox, hareket için belirli bir neden belirtmedi, ancak belirli standartları karşılamadıkları için bu kararı aldıklarını belirtti.

Duyuru:

”Bir kripto para performans, güvenilirlik, likidite, yasa ve düzenleme gerekliliklerine göre standartlarımızı karşılamıyorsa, borsadan çıkartılacaktır.”

BitBox platformunun kullanıcıları XRP varlıklarını geri çekme işlemleri 16 Şubat‘a kadar gerçekleştirebilecekler. Ayrıca 16 Ocak‘tan itibaren trade ve para yatırma işleminin durdurulacağı bildirildi.

BitBox, LINE’ın çalıştığı 2 kripto para borsasından biridir. Temmuz 2018’de başlatıldı ve firmanın 80 milyon kullanıcısına hizmet etmesine yardımcı oldu. Diğer borsa olan Japonya merkezli BitMax, geçen yılın Eylül ayında faaliyet göstermek için bir lisans aldı ve Singapur merkezli bir platform olan BitBox ile aynı kaynaklarını kullanıyor.

BitBox başlatıldığında, LINE’ın CEO’su Takeshi Idezawa, kripto para alanına geçişin şirketin büyümesine yardımcı olacağını açıkladı. Şirket, reklam gelirine olan bağımlılığını azaltmak istediğinden, finansal alana daha geniş bir hareketin parçası olarak geldi.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu