Altcoin HaberleriManşetTop 10

XRP hacmi en büyük ödeme koridorlarında düştü

Sponsorlu İçerik

Ripple’ın en büyük ödeme koridorlarında XRP likiditesi keskin bir düşüş kaydetti.

Haziran başında, tüm ödeme koridorlarındaki XRP likiditesi önemli bir ivme kazandı. Meksika, Filipinler, Avustralya ve Avrupa ödeme koridorları tüm zamanların en yüksek seviyelerine yaklaştı.

Coins.ph’nin XRP / PHP likidite endeksi dün sadece 3 milyon civarındaydı ve Haziran başında ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 37.5 milyondan 12 kat düştü. Ocak ayındaki rakamlar bile şu anda olduğundan iki kat fazla.

Avustralya ödeme koridoru XRP / AUD gibi diğer koridorlar da düşüş gösteriyor. Dün, XRP / AUD için likidite değeri 1.5 milyonun biraz altına düştü. Haziran başında ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesinden yaklaşık 10 kat geriledi.

Filipinler’deki XRP / PHP koridorunun hacmi daha da felaket görünüyor. Bir zamanların en aktif koridoru, 27 Haziran’da sadece 1.1 milyon civarındaydı.Ve Ocak ortasının çok altında bir seviyeye düştü. Ayrıca Kara Perşembe olarak adlandırılan 12 Mart düşüşündeki değerinin çok altına geriledi. Şimdi Nisan ayında ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 11.5 milyonun sadece onda biri seviyesinde.

XRP / EUR koridoru için düşüş biraz daha az, 7 ile 8 milyon civarında. Hacim şu anda Şubat seviyesinin üzerinde, ancak Nisan ayı başında tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 35.5 milyonun çok altında.

Tüm ödeme koridorların ortak yönü, Haziran ayının ilk haftasında göstermiş oldukları yükseliş. Tabii ki sadece nedenleri hakkında spekülasyon yapılabilir. Likidite Endeksi verileri sadece ODL işlemlerini değil, aynı zamanda normal XRP yatırımlarını ve transferlerini de içeriyor. XRP likiditesindeki keskin düşüşün nedeni, XRP fiyatının 0.20 dolardan 0.1765 dolara düşmesiyle ilgili olabilir.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmelerden anlık haberdar olmak ister misiniz?>>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edin gelişmeleri kaçırmayın!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu