Altcoin HaberleriTop 10

XRP, İki Kripto Para Borsasında Listelenecek

Sponsorlu İçerik

Uluslararası kripto para pazarına hizmet veren 2 borsa XRP‘ı listeleyeceklerini açıkladı. Bu borsalardan biri Güney Afrika borsası Valr ve diğeri ise 3 milyondan fazla kullanıcısıyla 40 ülkeye hizmet veren Singapur merkezli Luno.

XRP, gelişmekte olan piyasalarda yatırımcılara hizmet veren iki borsa olan Valr ve Luno‘dan yapılan son duyurular sayesinde milyonlarca yeni yatırımcıya sunulabilecek.

Valr, Güney Afrika’nın ulusal para birimi Rand ile eşleştirilmiş bir dizi kripto paranın alınıp satılmasını sağlayan Güney Afrika borsası. Valr, 50’den fazla kripto para birimi desteği sunuyor. Ayrıca, güvenli saklama hizmeti sunmak için Bittrex ile ortaklık yaptı.

Luno, 40 ülkeye hizmet veren Singapur merkezli bir borsa. Londra, Malezya, Nijerya, İngiltere, Güney Afrika ve Endonezya‘da ofisleri var. Ayrıca, çeşitli kripto para birimleri ve ticaret çiftleri sunuyor. Kendilerini “uluslararası en iyi borsa” olarak nitelendiriyorlar.

XRP fiyatı, bu iki listelenme sayesinde, oldukça az sayıda gelişmekte olan ekonomide, milyonlarca trader ve yatırımcının olması nedeniyle artış görebilir.

Valr’ın XRP ticareti 10 Mart‘ta başlayacak, Luno’nun XRP ticareti yakında açıklanacak.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu