Altcoin HaberleriManşetTop 10

XRP likidite, Meksika’nın en büyük borsasında rekor kırdı

Sponsorlu İçerik

Meksika pesosu (XRP / MXN) ile eşleştirilmiş XRP likidite endeksi, Meksika‘nın en büyük kripto para borsası Bitso‘da yeni bir rekor kırdı.

Piyasadaki likidite, bir dijital varlığın fiyatının istikrarını etkilemeden diğer kripto para birimleri için ne kadar kolay nakde dönüştürülebileceğini veya değiştirilebileceğini ifade eder. Yüksek likidite istikrarlı bir pazar olduğunu gösterir.

Likidite Endeksi Botuna göre, Bitso‘daki XRP / MXN likidite endeksi son dört gündür istikrarlı bir şekilde artıyor. 27 Mayıs’ta 32.962.643‘ten 28 Mayıs’ta 35.168.346‘ya, 29 Mayıs’ta 36.023.811‘e, 30 Mayıs’ta 36.795.339‘a yükseldi ve 29 Mayıs‘taki 36.023.811 rekoru 30 Mayıs’ta geçildi.

Bitso, dijital varlığı bankacılık ortaklarına aktararak daha sonra Meksika pesoya dönüştürülen ABD dolarını XRP‘ye dönüştürmek için Ripple’ın İsteğe Bağlı Likidite (ODL) hizmetini kullanıyor.

Kripto para borsası artık ABD’den Meksika’ya tüm havalelerin %2.5’ini işliyor. Şirketin finans başkanı Bárbara González Briseño‘ya göre Bitso, daha hızlı ve daha ucuz sınır ötesi ödemeleri kolaylaştırmak için Ripple ile ortaklık kurmasından bu yana transfer hacimlerinde bir artış kaydetti.

Diğer altcoin haberleri için enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu