Altcoin HaberleriTop 10

XRP likiditesi keskin bir şekilde yükseldi!

Sponsorlu İçerik

Likidite Endeksi Botu, Meksika, Avustralya ve Filipinler koridoru için XRP likiditesinde güçlü bir artış kaydetti. Kripto para borsası Bitrue, dijital varlıklar için XRP tabanlı kredilerle teminat olarak faaliyete geçti.

Likidite Endeksi Bot monitörü, Meksika‘daki Bitso, Avustralya‘daki BTC Market ve Filipinler‘deki Coins.ph ile üç ana koridoru için XRP‘nin likiditesinde bir artış kaydetti. Likidite Endeksi Bot’a göre, ABD ve Meksika arasındaki koridor Mayıs ayının başından bu yana güçlü bir büyüme yaşıyor.

Koridor, Nisan sonunda bir düşüş yaşadı, ancak kısa süre içinde likiditede yeni tüm zamanların en yüksek seviyelerine ulaşma olasılığını yakalamaya başladı. Mevcut verilere göre, 14 Mayıs’taki hacim 31.087.590 XRP ve günlük %92 ilerleme kaydedildi.

Bitso ve Ripple, İsteğe Bağlı Likidite ile Meksika ve ABD arasındaki havale oranının %20’sini işleme konusunda iddialı bir hedefe sahip. Öte yandan, Avustralya koridoru da Nisan sonlarında ve Mayıs başında devam eden düşüşün ardından son günlerde güçlü bir büyüme yaşadı. Günlük işlem hacmi %92 ve tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 14.427.181 XRP ile işlem hacmi 13.494.974 XRP‘ye ulaştı.

Son olarak, XRP / PHP çiftine sahip Filipin koridoru, diğer iki koridorla aynı dönemde bir düşüş yaşadıktan sonra önemli bir iyileşme gösterdi. Likidite Endeksi Botuna göre, %92 günlük ilerleme ve maksimum 11.508.218 XRP ile 9.652.859 XRP‘lik bir hacim kaydetti.

Tüm bu koridorlarda, geçen haftanın düşüş eğilimi tersine döndü ve eğer eğilim böyle devam ederse, koridorların yakında tüm zamanların en yüksek likiditesine ulaşması mümkün görünüyor.

Bitrue, Bitcoin satın almak için XRP’yi teminat olarak sunuyor

Ripple’ın sınır ötesi ödeme çözümünün kullanıcıları için avantajlı bir ürün olduğu kanıtlandı. Aynı şekilde, kripto para borsası Bitrue da platformu için olumlu rakamlar kaydetti. CEO’su Curis Wang‘a göre, Ripple’ın çözümü, benimsenmesinden bu yana hızlı ve uygun maliyetli sınır ötesi ödemelerini mümkün kıldı.

Wang, kullanıcı sayısı açısından platformun büyüyeceğinden emin. Ayrıca Wang, borsa işleminde XRP‘nin rolünü de vurguladı. Borsanın neden XRP kullandığından bahseden Wang;

”XRP’nin sınır ötesi ödemelerle ilgili sorunları çözmedeki rolü, büyümeyi yönlendirecek mükemmel bir kullanım örneği, bu yüzden bunu borsamızın merkezi varlığı yapmaya karar verdiK. Ek olarak, XRP’nin yüksek katılımlı topluluğuyla olan bağlantımız bizi oradaki binlerce diğer borsadan ayırıyor.”

İsteğe Bağlı Likidite çözümünü kullanmaya ek olarak, borsa, Wang’ın belirttiği gibi XRP için başka bir kullanım durumu daha içeriyor:

”Ayrıca, insanların XRP’lerini Bitcoin, Ethereum veya Tether gibi stabilcoin ödünç almak için teminat olarak kullanmalarına izin veren dijital varlık destekli krediler başlattık.”

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu