Altcoin HaberleriTop 10

XRP tabanlı P2P ödeme platformunun beta sürümü başlatıldı

Sponsorlu İçerik

Craig DeWitt, XRP tabanlı bir P2P ödeme platformu olan Payburner‘in beta sürümünün başlatıldığını açıkladı.

Ripple ürün yöneticisi Craig DeWitt, yeni bir anında eşler arası ödeme platformunun beta sürümünü başlattığını duyurdu. Platform Payburner olarak adlandırılıyor ve XRP’yi kullanıyor. Duyuruya göre Payburner, şifrelenmiş eşler arası mesajla ödeme talepleri, evrensel ödeme tanımlayıcısı PayID ile entegrasyon ve e-ticaret için 1 tıklamayla satın alma gibi özellikler içerecek.

XRP tabanlı ödeme platformu nasıl kullanılıyor?

Yeni ödeme platformu, kullanımı kolay bir ödeme deneyimi sağlamak üzere tasarlandı. Ayrıca, Payburner, XRP ile anında ödeme, satın alma ve diğer özellikler yapmak için kullanırken tüketicilerin sahip olduğu özgürlüğü yeniden teyit etmek istiyor.

Beta aşamasında olan Payburner yalnızca Brave ve Chrome tarayıcılarıyla çalışıyor. İleride daha fazla tarayıcı da ve iOS ile Android uygulamasının eklenmesi planlanıyor.

Kayıt aşaması sırasında kullanıcılar PayID’yi destekleyen herhangi bir cüzdandan paylaşmak ve ödeme yapmak için PayID hesabı oluşturabilir veya mevcut bir hesabı kullanabilirler. Eklentiyi indirdikten sonra, kullanıcıların bir hesap oluşturmaları ve davet koduyla yeni bir hesaba para yatırmalarını sağlayan seçeneği seçmeleri istenir. Ardından, kullanıcıların oluşturulan hesaba XRP göndermeleri gerekir. Ancak, hesabın etkinleştirilmesi için ilk ödemede platform en fazla 22 XRP alıyor.

Kullanıcılar kendi bankası

Payburner’ın önceki sürümlerinde olduğu gibi Payburner eklentisi olmayan bir emanet cüzdanı. Başka bir deyişle, kullanıcı kendi bankasıdır. Bu, eklentinin anahtar ve şifreye erişimi olmadığı anlamına geliyor. Ancak kaybolursa hesap ayrıntılarını da kurtaramazlar.

Aynı zamanda, xSongs.store ve spud.store için 1 tıklama ödemeleri için e-ticaret özelliği etkinleştirilmiştir. Ripple ürün yöneticisi kullanıcıları eklentiyi kurduktan sonra test etmeye ve belirtilen platformlardan birine girmeye davet etti. Ayrıca, kullanıcılar Payburner Paybutton’larını kullanarak herhangi bir web sitesi için özelliği etkinleştirebilir.

İşlevi entegre etmek isteyen satıcılar için, Ripple ürün yöneticisi sürecin tamamlanmasının yaklaşık 20 dakika sürdüğünü açıkladı. Hiçbir kayıt işlemi yok ve eklenti herhangi bir bankacılık bilgisi istemez. Bu bağlamda, DeWitt eklentinin WooCommerce ile WordPress ile ilk entegrasyonunu yaptığını ve artık WordPress destekli herhangi bir web sitesine entegre edilebileceğini duyurdu.

Son olarak, Ripple ürün yöneticisi Payburner iş modeli hakkında ayrıntılar verdi. DeWitt, e-ticaret işlevi için %1 ücretten kar elde etmeyi beklediklerini söyledi. Ancak, eşler arası ödeme göndermek veya talep etmek için herhangi bir ücret alınmayacak.

İlgilenen kullanıcılar Payburner beta sürümünü resmi web sitesinden indirebilir.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu