XRP tweet’leri tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı

XRP tweet’lerinin sayısı dün tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı.

Kripto para birimi XRP hakkında dün 29.000’den fazla tweet atıldı ve tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştı. Bu, kripto para biriminin fiyatındaki %14’lük artıştan kısa bir süre sonra geldi.

Bitinfocharts‘ın verilerine göre, XRP’den bahseden toplam 29.143 tweet atıldı. Tarihte ilk defa Bitcoin ile ilgili tweet sayısını 5.000’den fazla geçti. Ayrıca Ethereum ile ilgili tweet sayısından da yedi kat daha fazlaydı.

Tweet sayısındaki artış büyük olasılıkla kripto para fiyatındaki küçük bir canlanmadan kaynaklanıyor. XRP’nin fiyatı ayın başından bu yana 0.184 dolardan 0.209 dolara yükseldi. Dünden beri, 0.196 dolara kadar bir miktar düştü.

Küçük sıçramaya rağmen, XRP kripto para sıralamasındaki yerini kaybediyor. Eylül 2018’de kısa bir süre ikinci sırada yer alırken, stabilcoin Tether (USDT) tarafından geçilene kadar bir süre üçüncü sırada kaldı. Şimdi Tether’in arkasında dördüncü sırada yer alıyor.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!