Altcoin HaberleriManşetTop 10

XRP yüzde 10 arttı ve 3. sırayı geri aldı

Sponsorlu İçerik

XRP fiyatı bu yılın Mart ayının başından bu yana en yüksek değerine ulaşmak için son 24 saatte %10 arttı.

Haberimizin yayına girdiği anada 0.24 dolar değerinde olan XRP, geçtiğimiz hafta %17.7 ve son bir ayda %36 arttı. Ripple’ın XRP’si bu yükselişle birlikte tekrardan 3. en büyük kripto para oldu.

Ancak, günlük ortalama işlem hacmi Şubat 2020’den bu yana önemli ölçüde düştü. 6 milyar dolarlık bir zirveden sonra geçen hafta günde 800 milyon doların altına düştü. Bu, geçen hafta bir miktar yükseliş gösterse de, 24 saatlik işlem hacmi sadece 2 milyar dolar.

XRP’nin yükselişi, Bitcoin’in son 11.000 doların üzerinde kırılmasına tepki olarak gecikmiş gibi görünüyor. Genel olarak, piyasa değerine göre ilk ondaki her kripto para, geçtiğimiz hafta boyunca güçlü bir şekilde arttı. Ancak XRP’nin fiyatı başlangıçta çok fazla hareket etmese de, şimdi diğerleri gibi hareket etmeye başladı.

İlk 10’un en kötüsü

XRP hala bu yıl en kötü performans gösteren büyük piyasa değerine sahip kripto paralardan biri. Genel olarak, XRP yılın başlangıcından bu yana %24.1’lik yükseliş kaydetti. Bu önemli bir kazanç olmasına rağmen, aynı dönemde Bitcoin %53.4, Ethereum %146.7 ve Cardano (ADA) %328 oranında yükseldi. XRP, bu yıl piyasa değeri ile ilk 10 arasında en kötü performans gösteren kripto para.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu