Altcoin HaberleriManşetTop 10
Trend

XRPL, Xumm bankacılık uygulaması için mali desteği arttırdı

Sponsorlu İçerik

Ripple’ın yatırım kolu Xpring, Xumm bankacılık uygulamasını desteklemek için XRPL Labs’a daha fazla yatırım yaptığını duyurdu.

Ripple’ın yatırım kolu Xpring, XRPL Labs için daha fazla fon sağladığını açıkladı. Geliştirici Wietse Wind liderliğindeki XRPL Labs, Xumm bankacılık uygulaması üzerinde çalışıyor. Bu anlamda Xpring, XRPL Labs’a yaptığı yatırımın artmasının, XRP Ledger’e dayanan şirketleri ve projeleri desteklemek için geniş bir çabanın parçası olduğunu belirtti.

Ripple, XRP Ledger geliştiricilerini destekliyor

Xumm, Wietse Wind tarafından geliştirilen bir bankacılık uygulaması. XRP Ledger geliştiricisinin XRParrot ve XRPTipBot gibi uygulamaları yayınladığı biliniyor. Xpring ilk olarak 2019’un başlarında XRPL Labs’a yatırım yaptı. O zamandan beri Xumm önemli aşama kaydetti. Böylece kısa bir süre içerisinde beta evresinin 0.5.1 sürümünü yayınladı.

Duyuruya göre, Xumm cüzdanı ve platformu, kullanıcının XRP Ledger’deki hesapları yönetmesine ve üçüncü tarafa gerek duymadan XRP gönderip almasına izin veriyor. Uygulama, finansal kurumların müdahalesi gerekmeksizin, bir bankanın hizmetlerini sunmak için tasarlandı.

Xumm beta aşaması yıl sonuna kadar tamamlanacak

Son güncellemelere göre, Xumm’un beta aşaması yıl sonuna kadar tamamlanacak. Bu nedenle, XRP Labs’ın bankacılık uygulamasının alfa versiyonunu bu yılın son aylarında yayınlaması bekleniyor. Ancak, 1.0 sürümünün son sürümünden önce yeni bir güncelleme (0.7.0) yayınlanacak. Xumm’un geliştirilmesinin bir parçası olarak, XRP Labs bir Pro versiyonunun yayınlanacağını duyurdu. Amaçları XUMM gelişimini kendi kendine sürdürmek.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu