Altcoin HaberleriManşetTop 10

XUMM uygulaması büyük güncelleme ve iyileştirmeler aldı

Sponsorlu İçerik

XUMM bankacılık uygulaması gelişmeye devam ediyor. XRPL Labs’in baş geliştiricisi Wietse Wind, XUMM bankacılık uygulamasının 60’tan fazla düzeltmeyle büyük bir güncelleme aldığını duyurdu. XUMM, klasik çevrimiçi bankacılığın yerini alması ve XRP gibi kripto para birimleriyle genişlemeyi amaçlanan merkezi olmayan bir uygulama.

XRP Labs çevrimiçi bankacılık ile aynı hizmetleri sunacak uygulamayı geliştirdi. Bu yılın Mart ayında, bankacılık uygulaması XUMM, beta aşamaya 3.700’den fazla indirme ile başarıyla girdi.

XUMM 60 hata düzeltmesi aldı

Baş geliştirici Wietse Wind, XUMM’in 60’tan fazla farklı hata düzeltmesi ve diğer iyileştirmelerle büyük bir güncelleme aldığını duyurdu. Önümüzdeki 1 veya 2 gün içinde, yeni sürüm 0.5.1 önümüzdeki hafta piyasaya sürülmeden önce daha fazla dahili test yapılacak.

Mevcut sürümde ilk kez XRP göndermek, almak ve yönetmek mümkün. Ancak Wind, bunun hala bir beta sürümü olduğunu ve bu nedenle herkesin kendi sorumluluğunda olduğunu belirtiyor. XRP, gönderenin fiat para birimini alıcının yeni fiat para birimine dönüştürmek için gelecekteki tüm işlemler için köprü para birimi olarak kullanılacak.

Muhtemelen 2020’nin dördüncü çeyreğinde, daha da önemli güncellemeler içerecek başka bir beta sürümü de gelecek. Ek özellikler sunacak bir pro sürümü de olacak. Buna ek olarak, otomatik KYC süreçleri entegre edilecek. Böylece XUMM yerel yasalara uyarak dünyadaki tüm ülkelerde kullanılabilecek.

Bir diğer önemli ilerleme de PayID’nin entegrasyonu olacak. PayID, karmaşık ve uzun hesap numaralarını basit kısa adlarla değiştirerek işlem göndermeyi ve almayı çok daha kolay hale getirecek. PayID’nin tanıtımını yapmak için Ripple yakın zamanda Açık Ödemeler Koalisyonu’na katıldı.

2020 yılının 4. çeyreğinde de uygulanacak bir diğer özellik ise XRP Kontrolleri. Bu özellik, alıcının bilinmeyen bir gönderenden gelmesi durumunda işlemi reddetmesine olanak tanıyacak. Ayrıca, işlem, yalnızca alıcı için belirli bir zamana planlanabilecek.

”Ripple genişlemeye devam ediyor”

Yakın zamanda yapılan bir röportajda, Ripple müşteri başarısı kıdemli başkan yardımcısı Marcus Treacher, Ripple’ın genişlemesinin korona virüsüne rağmen devam ettiğini açıkladı. Önümüzdeki aylarda Asya Pasifik ve Afrika’da yeni ödeme koridorları açılacak. Ripple tarafından geliştirilen İsteğe Bağlı Likidite (ODL) ödeme hizmeti, sınır ötesi işlemleri hızlı ve uygun maliyetle yapmak için kullanılacak.

Ayrıca, halihazırda tüm tarafların tamamen memnun olduğu SBI ile bir pilot proje yürütülmekte. XRP tabanlı platformun yıl sonunda hayata geçirilmesi bekleniyor. Ayrıca, XRP’nin Japonya’daki ilgili ticari bankalarla adaptasyonunu desteklemeye devam edecek.

Altcoin haberleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/altcoin sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu