Altcoin HaberleriBlockchain HaberleriManşet

VeChain ve Şangay Gaz Grubu, Blockchain Projesini Tamamladı

Sponsorlu İçerik

Enerji endüstrisinde veri paylaşımını ve akıllı işbirliğine yönelik büyük bir adımda, Şangay Gaz Grubu ve Singapur merkezli tedarik zinciri ve dağıtılmış defter teknolojisi (DLT) projesi olan VeChain‘den geldi. Yayınlanan son raporda, LNG Blockchain projesinin ilk aşamasını tamamladıklarını açıkladılar.

Proje, VeChain’in Blockchain uzmanlığından faydalanarak dijitalleştirilmiş bilgi ve DLT doğrulama hizmetlerinden yararlanarak işlerin ilerlemesini sağlıyor. Raporda, Şangay Gaz Grubu tarafından işletilen 5 numaralı LNG depo tankına artık Blockchain anahtar verileri yüklenebiliyor ve bu veriler karşı tarafa iletilebiliyor. Bu veriler, diğer metriklerin yanı sıra gazın kalitesini, sipariş bilgilerini ve toplama miktarını içeriyor. Proje aynı zamanda şirketlerin ticaret sırasında güvenlik ve üretim yönetimini iyileştirmek için Blockchain ve bulut hizmetleri aracılığıyla ilgili verileri paylaşmasına yardımcı olacak.

Mevcut verilere dayanarak, projenin ikinci aşaması “hizmet olarak enerji” işletme modunu daha da keşfetmek için lojistik yönetimi, enerji ticareti ve yenilikçi finans gibi kapsamlı hizmetlere odaklanacak.

Son zamanlarda, Çin‘deki LNG pazarı önemli ölçüde büyüdü; hükümet, fiyat ve pazar rekabetinden dolayı kullanıcılara fayda sağlamak için yapılan üçüncü taraf erişim sistemi ile ilgili düzenlemeler getirdi.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu