Kripto Para AnalizleriManşet

Analiz: Dogecoin yükselişlere doymuyor!

Sponsorlu İçerik

Dogecoin, son zamanlarda “halkların kriptosu” olarak lanse edildi. Yılın başlarında DOGE fiyatı bir cent’in altında işlem görüyordu. Elon Musk sayesinde DOGE 3 yıllık uykusundan uyandı ve son birkaç ayda %4000 arttı. Piyasanın çok sert düştüğü bir hafta sonundan sonra, Dogecoin hızla 0.22 $ ile en düşük seviyesine geriledi ve son 2 günde yaklaşık %100 değer kazandı.

Yatırımcılar 20 Nisan‘da “Doge günü“nü beklerken, fiyat yükselen bir kama formasyonu oluşturdu. Bu model ayı sonucu ile biliniyor, ancak bazı senaryolarda yukarı doğru kırılabilir. DOGE‘nin yeni bir ATH belirlemesi için fiyatın 0.40 $ seviyesini tutması gerekir. Önümüzdeki 8 saat içinde Doge coin, kama zirveye yaklaşırken hamlesini yapacak.

DOGE Fiyat Analizi: DOGE / USD 4 Saatlik Grafik

DOGE‘nin fiyatının mevcut direnç seviyesinin üzerinde tutamaması ve takozunun alt trend çizgisini tutamaması durumunda, DOGE‘nin 0,318 $ ‘lık kilit desteğe düşmesini bekleyebiliriz. Bu seviye, DOGE tarihinde yalnızca bir kez tutulmuştur, yani en güçlü sıçrama seviyesi değil.

Ayılar bu seviyede kontrolü ele almaya karar verirse, DOGE anahtar destek aralığına başka bir takla atabilir. Bu aralık 0.265 $-0.229 $ ve son birkaç gün içinde Doge coin fiyatını iyi tuttu.

DOGE çizelgesinde gösterilen göstergeler belirsiz görünüyor. Bu, şu anda bu pazarda oynayan nötr bir boğa ve ayı miktarını gösteriyor. Stokastik RSI düşük seviyesinden sıçradı ve aşırı alım direnç çizgisinde durduruldu. Bu genellikle boğaların gücünü kaybettiğini ve fiyatın düşmeye başlayacağını gösteriyor. Bazı aşırı FOMO vakalarında, RSI yukarı doğru koşmaya devam edip ve maksimum güç seviyelerine gelebilir. MACD benzer bir hikaye anlatıyor, çünkü histogram tik işaretleri küçük ve MA’lar yana doğru gidiyor. Ertesi gün Doge madalyonunun yönü için büyük olasılıkla çok önemli olacak.

DOGE gün içi seviyeleri

  • Spot oranı: 0,398 ABD doları
  • Trend: Boğa
  • Oynaklık: Yüksek
  • Destek: 0,318 ABD doları
  • Direnç: 0,40 dolar

Analiz bilgi amaçlı olup yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu