Kripto Para AnalizleriManşet

Bitcoin düşüş belirtileri göstermeye devam ediyor!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin 8.700 dolar ile 8.900 dolar fiyat aralığında sıkıştı ve şu anda net bir yön bulamıyor. Analistler aşağı yönlü bir senaryo çiziyor ve 8.500 dolar seviyesine kadar bir düzeltme bekliyorlar.

Kripto para analisti Josh Rager, Bitcoin‘in 8.700 doların üzerinde işlem görmesine rağmen 8.500 dolarlık bir düzeltmenin çok muhtemel olduğunu söylüyor. Analist, BTC‘nin 8.500 dolar desteğini geçememesi durumunda, 8.000 dolar veya daha da düşebileceğini belirtti.

Analist Byzantine General, Bitcoin‘in aşağı yönlü bir kırılma durumunda keskin bir düzeltmeye ve daha uzun vadeli bir düşüş eğilimine yol açabilecek kritik bir seviyede olduğunu belirtti. Boğaların geri dönmesini umuyor, ancak şu anda fiyatın yükselmesine neden olabilecek çok az yeni alıcı olduğunu açıkladı.

Benzer bir görüş kripto para analisti Teddy tarafından da geçerli görünüyor. Bitcoin‘in kritik seviyede olduğunu ve bu nedenle şu anda 8.700 dolar ile 8.900 dolar fiyat aralığında sıkıştığını açıkladı. Analiste göre, eğer BTC günlük grafikte 9.000 doların üzerine çıkmayı başaramazsa daha da düşebilir, ancak o zaman Bitcoin için yükseliş eğilimi korunabilir.

Analist Jonny Moe, Bitcoin‘in 9.000 doların üzerinde kalmayı başaramadığı için pazardaki satış baskısının artmaya devam ettiğini belirtti. Bitcoin‘in sıkı bir üçgende yakalandığını, bunun bozulması durumun da 7.000 dolarlık keskin bir düşüşe neden olabileceğini söyledi.

Bitcoin son 24 saatte %0.71 oranında düşüşle 8.865 dolardan işlem görüyor. Piyasa değeri 163 milyar dolar.

Diğer kripto para analizleri için enkriptohaber.com/analizsayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu