Kripto Para Analizleri

Bitcoin’de teknik görünüm onu 60.000 $’a götürebilir

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, Çarşambayı Perşembeye bağlayan geceden bu zamana yaklaşık 50.000 $‘ın altında kaldı. Diğer yandan, 46.000 ila 47.000 dolar arasındaki muazzam destek, düşüş ayağının daha fazla gerilmemesini sağladı. Bu arada, BTC, bu kritik seviyenin üzerinde ilerleme sağlayamadığı için 50.000 $ ‘da çok önemli.

Bitcoin’in konsolidasyonu muazzam bir yükselişle sonuçlanabilir

Düşüşten sonra amiral gemisi kripto para birimi, yatırımcıların istediği gibi toparlanmadı. 50.000 dolarlık savaşın çekişmesi ne boğaların ne de ayıların lehine. Bu nedenle, önemli ticaret eylemi büyük olasılıkla daha uzun sürecektir.

Dört saatlik grafik, teknik analizde oldukça yükseliş gösteren çift dipli bir modeli ortaya çıkarıyor. Bu birkaç kez daha düşük bir fiyat noktasına ulaştıktan sonra ortaya çıkıyor. Dipler arasında genellikle makul bir fiyat zirvesi olduğunu unutmamak lazım.

Çift dip deseni genellikle varlık alt destek seviyesinden sıçradığında ve önceki zirveye doğru ilerlediğinde onaylanır. Önemli destek ve direnç seviyelerinin belirlenmesi, başarısız çift dipli modellerden kaçınmaya yardımcı olur.

BTC/USD dört saatlik grafik

Bu arada, 50.000 $ ‘ın üzerinde teyit edilmiş bir kırılmanın, 60.000 $‘ a doğru toparlanmanın potansiyeli olduğunu kanıtlayacağının farkına varmak önemli. Dahası, çift dipli desende desteği tutmak, yükseliş trendini hızlı bir şekilde başlatmak için anahtardır.

Kısa vadeli teknik göstergeler yine de karışık sinyaller vermeye devam ediyor. Göreceli Güç Endeksi (RSI) 40 seviyelerinde, yatay ticaretin öncelikli olabileceğini gösteriyor.

Öte yandan, Hareketli Ortalama Yakınsama Uzaklaşması (MACD) düşüş dürtüsüne sahip ve bu da kayıpların yakın vadede devam edebileceğini gösteriyor.

Bitcoin gün içi seviyeleri

Spot Oran: 48,920 $
Eğilim: Düşüş önyargısı
Oynaklık: Artıyor
Destek: 47.000 Dolar ve 46.000 Dolar
Direnç: 50.000 $, 52.000 $ ve 54.000 $

Analiz bilgi amaçlı olup yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu