Kripto Para AnalizleriManşetSon Dakika

Boğaların Ve Ayıların Savaşı Başladı! Sırada Ne Olabilir?

Sponsorlu İçerik

Bitcoin fiyatı 7.000$ ‘ın altına düştükten sonra, kripto paranın ayıları, boğalara karşı üstün geldi. Şimdi BTC‘yi önceki desteğinin altında (7.000$) tutmaya çalışıyor.

Analistler şimdi, BTC’nin 6.500$ ile 6.600$ ‘lık bir bölgeye düşüş yanıtı vermesi durumunda teyit edilebilecek bir yükseliş tabanı formasyonu oluşturma sürecinde olduğu için kripto paranın yakında güçlü bir sıçrama gösterebileceğini belirtiyor.

Bitcoin 7.000$ ‘ın altına çeken düşüş trendi ve boğaların yakın vadede önemli bir güç kazanamaması, kripto paraların 2020’nin ilk çeyreğindeki eğilimleri için ciddi sorunlara yol açabilir.

Twitter’da popüler bir kripto para analisti olan Big Chonis, son bir tweet’te bunun hakkında konuştu ve Bitcoin‘in şimdi azalan bir kamanın alt sınırında birleşim desteğine ulaştığını açıkladı. Bu da yakında güçlü bir sıçrama göstereceği anlamına gelebilir.

“BTC, %61.8 geri çekilme ve alt kama desteğinin birleştiği yerde destek arıyor.”

Bitcoin fiyat hareketinin yakın vadede desteklemeye yardımcı olabilecek başka bir potansiyel yükseliş teknik faktörü de var. Ancak bir ters baş ve omuz formasyonunun geçerli olması için kripto paranın 6.600$ ‘dan tepki göstermesi önemli.

Twitter’da bir başka popüler kripto para analisti olan Scott Melker, son bir tweet’te bu oluşum hakkında konuştu ve takipçilerine bu oluşumun geçerli kabul edilmesinin çok erken olduğunu söyledi. Ancak bir olasılık olmaya devam ediyor.

“BTC, ters baş ve omuzlar mümkün. Fiyat salınımın üstünde durmadıkça ve sonra pembe çizgiyi kırana kadar anlamsız.”

Bitcoin’in 7.000$ ‘ın altındaki yeni pozisyonuna nasıl tepki vereceği, tüm pazarın yeni yılın ilk bölümünde nerede olacağı konusunda derin bir fikir verecektir.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu