Kripto Para Analizleri

BTC 50.000 $’ı tekrar ziyaret edebilir!

Sponsorlu İçerik

Bitcoin, yakın zamanda 60.000 dolarla farkı kapatmıştı. Ardından, 59.612 $‘dan oluşan aylık en yüksek seviye, boğa eğilimini kesti. Bunu resme bir düzeltme geldi şeklinde de yorumlayabiliriz. Geri çekilme, Ethereum‘un 4.216 dolardan 3.800 doların altına düşmesi gibi diğer kripto paralarla birlikte gerçekleşti.

Şu anda, kripto para piyasası kırmızı ve çoğu coin çift haneli kayıplar veriyor. Bitcoin, ayı ayağını birkaç geçici teknik seviye altına uzattı.

56.000 $ ‘lık bölge, kayıpları önlemek için çok az şey yaptı ve satıcıların pozisyonlarını artırmalarına izin vererek, bitcoin‘in 50.000 $’a düşmesini bekledi.

Boğalar, haberin yazımı sırasında 55.000 $’lık desteği güvence altına almayı dört gözle bekliyor durumdaydı. Bitcoin’in düşüş eğiliminin ortasında 55.300 $’ın biraz üzerinde işlem gördüğünü unutmayın. Çeşitli teknik seviyeler, düşüş görüntüsünün daha uzun süreceğine işaret ediyor.

Hareketli Ortalama Yakınsama Uzaklaşması (MACD), özellikle negatif bölgeye çarptıktan sonra büyük bir düşüş dürtüsüne sahip. Benzer şekilde, MACD çizgisinin sinyal hattından ayrılması, güçlü bir düşüş eğiliminin temel bir göstergesidir.

BTC / USD dört saatlik grafik

Aynı zamanda, Göreli Güç Endeksi (RSI),  yüksek seviyelerden aşırı satım alanına yakın seviyelere düştükten sonra ayısal anlatım için güçlendi. Gradyan negatif kaldığı sürece, Bitcoin fiyatı güçlü bir destek sağlanana kadar düşmeye devam edecektir.

55.000 $’ın üzerinde kapanan dört saatlik mumun ayıların uzakta tutulmasını sağlayacağını belirtmekte fayda var. Bu, boğalara dikkatini savunmadan, 60.000 $ fiyat seviyelerini geri alma gücü verecek.

Bitcoin gün içi seviyeleri

Spot oranı: 55,340 $
Eğilim: Ayı
Oynaklık: Düşük
Destek: 54.000 ve 50.000 Dolar
Direnç: 56.000 ve 58.000 Dolar

 

Analiz bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu