Altcoin HaberleriKripto Para AnalizleriManşet

BTC hakimiyeti 2 yılın en düşük seviyesine inerken Altlar uçuyor

Sponsorlu İçerik

Bu hafta toplam kripto para piyasası değerinin ilk kez 2 trilyon dolara ulaştığını gördük. Bu, Bitcoin‘in menzile bağlı olduğu ve altcoinlerin yükselmeye devam ettiği için oldu. Bu, 2 yılın en düşük seviyesine ulaşan keskin bir BTC hakimiyetine yol açtı.

Bitcoin, geçen hafta bu zamanlar 60.000 $‘ın biraz altında işlem görüyordu ve herkesin bu gıpta edilen seviyeyi aşacağına dair umutları vardı. Ne yazık ki, geçen Cumartesi, fiyat zayıflık belirtileri göstermeye başladı ve Pazar günü 57.000 $’a düştü.

Bu düşük noktasından Bitcoin sabit işlem yapmaya başladı ve Pazartesi günü 60.000 $’da başarısız bir girişim daha denedi. Yine boğaların olmaması hafta geçtikçe fiyatı kararsız bıraktı. Bu, Çarşamba günü BTC‘nin neredeyse 55.000 $’a düştüğünü ve tabelada milyarlarca değerinde tasfiye bıraktığını gören ciddi bir düşüşe yol açtı.

Boğalar yeniden toplandı ve fiyatı şu anda 58.000 $ civarında işlem gördüğü yere getirmek için tekrar yukarı itmeye başladı. Bununla birlikte, tüm bu kararsızlık, hakimiyetinin %55’e düştüğünü gördü ve altcoinlere nefes alacak çok yer bıraktı.

Ve sonunda altcoinler nefes almaya başladılar. Ethereum ve Binance Coin tüm zamanların en yüksek seviyelerini çizerken, Ripple’ın XRP‘si nihayet kabuğundan çıktı ve üç yılın en yüksek seviyesini görmek için 1 doların üzerine çıktı. Bu, devam eden SEC davasına rağmen gerçekleşti.

Altcoinler, çift ve hatta üç basamaklı artışları gösteren orta ve küçük ölçekli kripto para birimlerinin çoğuyla birlikte, gösterge de patlıyor. Bu, %1.000’den fazla yükselen ve yeni bir ATH yapan WazirX‘in durumuydu. Sonuç olarak, patlama yapan altcoinler, toplam kripto piyasası değerini ilk kez 2 trilyon doların üzerine çıkardı.

Her halükarda, tüm kripto para piyasası için kesinlikle iyi bir hafta oldu. Amerika’nın en eski ikinci bankası State Street, platformunda kripto para alım satımını da etkinleştireceğini duyururken, BNY Mellon, onaylanması halinde SkyBridge‘in Bitcoin ETF‘si için bir hizmet sağlayıcısı olacağını açıkladı.

Bitcoin’in kurumsal olarak benimsenmesi artmaya devam ederken ve menzilli ticaretiyle, herkesin beklediğinden daha hızlı gelebilecek büyük bir hamlenin içinde olma ihtimalimiz yüksek.

Piyasa verileri

Market Cap: $1986B | 24H Vol: 126B | BTC Dominance: 55%

BTC: $58,299 (+-1.89%) | ETH: $2,077 (+0.69%) | XRP: $0.1.03 (+72.12%)

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen enkriptohaber.com/analizsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu