Kripto Para AnalizleriManşet

Bu senaryo yeni bir Ethereum rallisini tetikleyebilir

Sponsorlu İçerik

Ethereum, 205 dolar ve 208 dolar destek seviyelerinin üzerinde işlem görüyor. ETH 215 dolar ve 216 dolar direnç seviyelerini temizlerse güçlü bir ralliyi başlatabilir.

Ethereum, 216 $’da tutunamadı ve kısa vadeli aşağı yönlü düzeltmeye başladı. ETH 212 $ destek seviyesinin altında işlem gördü. Ethereum 210 $ seviyesinin altına kadar düştü, ancak 100 saatlik basit hareketli ortalamanın çok üzerinde kaldı. Düşüş sırasında, Ethereum yukarı yönde %50 Fib. geri çekilme seviyesinin altında işlem görerek en düşük seviyesi olan 206 $’dan 216 $ seviyesine yükseldi.

Ancak, boğalar şu anda 208 dolarlık destek bölgesini savunuyor. En düşük 206 $’dan 216 $ seviyesine yükselişin %61.8 Fib. geri çekilme seviyesi de önemli bir destek görevi görüyor.

Dünün ana yükseliş trend çizgisi, ETH / USD saatlik grafikte 210 $’a yakın destekle aktif görünüyor. Yukarı yönde, 214 $ seviyesine yakın bir başlangıç direnci ve bağlantılı bir düşüş eğilim çizgisi oluşuyor.

Trend çizgisinin üzerinde net bir kırılma olursa, ana direnç seviyeleri olan 215 $ ve 216 $’ı aşmaya çalışabilir. 216 $ seviyesinin üzerinde başarılı bir kapanış, yakın vadede 225 $ ve 230 $ seviyelerine doğru güçlü bir yükseliş için kapıları açması muhtemel görünüyor.

Olumsuz yönü

Ethereum 215 $ ve 216 $’lık direnç seviyelerini temizleyemezse, uzun süreli düşüşü başlatabilir. Trend çizgisinin altındaki bir sonraki destek 100 saatlik basit hareketli ortalaması olan 206 $. 205 $ ve 206 $ destek bölgesinin altındaki aşağı yönlü bir kırılma, kapıları büyük bir düşüş için açabilir. Söz konusu senaryoda, boğalar belki de 200 $ destek bölgesini korumak için mücadele edebilir.

Teknik göstergeler

  • Saatlik MACD – ETH / USD için MACD yükseliş bölgesine geçmek üzere.
  • Saatlik RSI – ETH / USD için RSI şu anda düşüş seviyesiyle 50 seviyesine yakın.
  • Büyük Destek Seviyesi: 206 $
  • Büyük Direnç Seviyesi: 216 $

Diğer kripto para analizleri için enkriptohaber.com/analizsayfamızı görüntüleyebilirsiniz.

Sitemizde paylaşılan analiz bilgileri bilgilendirme amacı taşıyıp, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Tüm haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram, Facebook, Twitter sosyal medya hesaplarımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu