Kripto Para AnalizleriManşet

Chainlink (LINK) boğaları geri dönüş sinyali veriyor

Sponsorlu İçerik

Chainlink (LINK), 14 dolarlık destek bölgesinin üzerinde işlem görüyor. LINK, 16 dolar direncini geçmeyi başarırsa, boğalar yeni bir yükseliş evresine geçecekler.

Chainlink (LINK) yükseliş trendine adım atıyor

Chainlink (LINK), büyük düzeltmesinin ardından, 12.50 dolar seviyesinin üzerinde destek buldu. LINK, 14 dolar seviyesinin üzerinde iyi bir destek tabanı oluşturdu ve 100 basit hareketli ortalamanın (4 saatlik) altında geniş bir aralıkta kayıpları konsolide etmeye başladı.

LINK yükselmeye başlamadan önceki en düşük seviyesi 13.39 dolar. 14.50 dolar ve 14.80 dolar direnç seviyelerini aştı. Aşağı doğru hareketin %50 Fib. geri çekilme seviyesinin üzerinde en yüksek 16.38 dolardan en düşük 13.39 dolara kadar bir kırılma oldu.

LINK şu anda 15.65 dolar seviyesine ve 100 basit hareketli ortalamaya (4 saatlik) yakın güçlü bir dirençle karşı karşıya.

LINK analizi bogalar geri donuyor

Daha da önemlisi, LINK / USD paritesinin 4 saatlik grafiğinde 16 dolar civarında dirençle oluşan çok önemli bir sözleşme üçgeni var. 100 SMA’nın üzerinde başarılı bir kırılma ve 16 dolarlık trend çizgisi, yeni bir yükselişin kapılarını açabilir.

Bir sonraki kilit direnç, 16.95 dolar olup, bunun üzerinde, LINK fiyatı yakın vadede 17.50 dolar ve 18 dolar seviyelerine doğru istikrarlı bir şekilde yükselebilir.

LINK fiyatı geri çekilebilir

Olumsuz tarafı, LINK fiyatı üçgen desteğin yakınında ve 14 dolar seviyesinde güçlü bir geri dönüşle karşı karşıya kalabilir. Bir sonraki büyük destek 13 dolar.

13 dolarlık destek seviyesinin altında aşağı yönlü bir kırılma, fiyatı 12 dolar desteğine doğru itebilir. Daha fazla kayıp, LINK fiyatını 10 dolara doğru yönlendirebilir.

Teknik göstergeler

  • 4 saatlik MACD – LINK / USD için MACD, yükseliş bölgesinde yavaş yavaş hız kazanıyor.
  • 4 saatlik RSI (Göreceli Güç Endeksi) – LINK / USD için RSI şimdi 50 seviyesinin oldukça üzerinde hareket ediyor.
  • Başlıca Destek Seviyeleri – 14 dolar, 13 dolar ve 12 dolar.
  • Ana Direnç Seviyeleri – 15.65 dolar, 16 dolar ve 16.95 dolar.

Sitemizde paylaşılan analiz bilgileri bilgilendirme amacı taşıyıp, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz?>>> Hemen enkriptohaber.com/analizsayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu