Kripto Para Analizleri

DOGE’nin 1 dolara yükselme trendi ne kadar sürecek?

Sponsorlu İçerik

Dogecoin kısa süre önce, kullanıcılar ve spekülatörleri fiyatı 0,7 dolara yükselttikçe, Nisan ayının hayali olan ama sonuçsuz kalan “Doge günü” dileğini gerçekleştirdi. Birincil görev, DOGE‘yi 1 doların üzerine çekmekti. Ancak, kâr almanın öncelikli olduğu ve genel baskıya ağırlık eklediği görülüyor.

Dogecoin‘in 0,6 doların altına düşmesiyle resme bir geri çekilme eklendi. Destek 0,55 dolardan kurulmuş gibi görünüyor ve yeterince güçlüyse, potansiyel olarak büyük düzeltmeden tamamen kaçınılacaktır.

Dogecoin teknik resmi düşüş eğilimi gösteriyor

Hareketli Ortalama Yakınsama Ayrışması (MACD) da son dönemdeki en yüksek seviyesi olan 0.075’ten düşmeye başladı. Gösterge ortalama çizgi (0.00) boşluğu kapattıkça ayı basıncı yoğunlaşır. Ayrıca, MACD hattı (mavi) sinyal hattının altından geçti ve şu anda boşluğu genişletiyor. Daha kapsamlı bir farklılık, satıcıların pazardaki etkisinin de arttığını gösterir.

Eşzamanlı olarak, Göreceli Güç Endeksi (RSI) aşırı alım alanından çıkarıldı ve hızla orta hatta yaklaşıyor. Keskin düşüş, satıcı hakimiyetindeki artışı yansıtıyor. Aşırı satıma doğru devam eden bir hareket, büyük düşüşleri tetikleyebilir.

DOGE/USD dört saatlik grafik

DOGE/USD

Potansiyel kayıpları önlemek ve belki de yükseliş trendinin yeniden başlamasını işaretlemek için 0,5 $ ‘lık desteğin tutulması gerektiğini unutmamak lazım. Boğalar, odağın sırasıyla 0,7 ve 1 dolara kaymasına izin vermek için 0,6 doların üzerine yerleşmeye odaklanmalıdır.

Dogecoin gün içi seviyeleri

Spot oranı: 0,59 Dolar
Eğilim: Ayı
Oynaklık: Düşük
Destek: 0,5 Dolar, 50 SMA ve 0,4 dolar
Direnç: 0,7 Dolar

Analiz bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak için, Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu