Kripto Para AnalizleriManşet

Analiz: DOT 30 $’ın altına indi. Olası senaryolar neler?

Sponsorlu İçerik

Polkadot fiyat hareketi 37,00 $ seviyesi üzerine çıkamadı ve 30,00 $ seviyesinin altına düştü. Fiyat şu anda 30,00 $‘ ın hemen altında kalırken, bir baskı anında düşüş baskısı çok güçlü olursa ve satış devam ederse fiyat daha da düşebilir.

DOT / USDT için teknik göstergeler

MACD, teknik göstergeler arasında koyu kırmızı histogramda görüldüğü gibi güçlü düşüş ivmesi sergiliyor. Gösterge dün düşüş eğilimi gösterdi ve 1.200 işaretinin altına düştü. EMA‘lar arasında, her iki EMA düşerken 26-EMA 12-EMA‘nın üzerinde işlem görüyor.

RSI şu anda nötr bölgede 32.00 seviyesinde aşırı satım bölgesinin biraz üzerinde işlem görüyor ancak sinyal vermiyor. Geçen haftadan beri tarafsız bölgede yer aldı ve dünden beri aşırı satım bölgesine doğru gösterge için aşağı yönlü bir hareket gözlemlendi, bu da yüksek düşüş momentumuna işaret ediyor.

Bollinger bantları şu anda geniş, ancak sürekli koyu kırmızı mum çubuklarının varlığı nedeniyle yakın gelecekte yakınlaşacak. Grupların yakınsaması, Polkadot fiyatı için oynaklıkta bir düşüş olduğunu gösteriyor ki bu, 30.00 $ seviyesinin hemen altında. Bu arada, fiyat bandın ortalama çizgisinin oldukça altında konsolide olduğundan, bantlar önümüzdeki birkaç mum çubuğu için aşağı doğru eğilecek.

Genel olarak, 4 saatlik teknik analiz, toplam 26 ana teknik göstergeden 16’sının düşüş hareketini desteklediğini gösteren “güçlü” bir satış sinyali yayınlıyor. Öte yandan, yalnızca bir gösterge yükseliş momentumu gösteren bir satın alma sinyali yayınlıyor. Bu arada, piyasanın her iki tarafına da destek sağlamayan dokuz gösterge, sınırın üzerinde duruyor.

24 saatlik teknik analiz bu duyguyu paylaşıyor ve aynı zamanda 26 göstergeden 14‘ü ile bir satış sinyali yayınlayarak sadece üç göstergeye karşı yükseliş ivmesi olduğunu gösteren bir düşüş hareketi olduğunu gösteriyor.

Polkadot fiyatında beklenti ne?

Polkadot fiyatı 28.00 $ destek seviyesine kadar düştü ve DOT şu anda seviyenin üzerinde kalırken, güçlü düşüş baskısı fiyatın altına düşmesine neden olabilir. Teknik analizler ayıları desteklerken, RSI gibi teknik göstergeler aşağıya doğru daha fazla hareket gösteriyor. Bu nedenle, işlem yapacaklar Polkadot fiyatının 24.00 $ destek seviyesine düşmesini beklemeli.

Tersine, alıcılar 28.00 dolarlık destek seviyesini savunursa, en yakın direnç 30.00 dolar seviyesinde.

Analiz bilgi amaçlı olup, yatırım tavsiyesi içermemektedir.

Kripto para analizleri ile ilgili en güncel içeriklere ulaşmak ister misiniz? >>> Hemen Kripto Para Analizleri sayfamızı ziyaret edin, gelişmeleri kaçırmayın!
Tüm gelişmeleri anlık almak ister misiniz? >>> Hemen Telegram, Instagram, Facebook, Twitter, YouTube hesaplarımızı takip edip bildirimleri açın gelişmelerden ilk siz haberdar olun!

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.

Başa dön tuşu